Bir kullanıcı yapılır HTML sayfası kaydetmek nasıl?

6 Cevap php

Ben bir sürükle yapılmış ve mümkün kullanıcıların sürükle ve bir işyerinde doğrudan elemanları açılan ve kendi sayfasını oluşturmak için yapmak programını bırakın, ben nasıl HTML sayfası olarak kullanıcının çalışmalarını kaydedebilirsiniz yara!

6 Cevap

Tüm unsurların konumunu demek? Onlarla nasıl yineleme ve konumlarını tasarrufu? Eğer jQuery kullanmak Eğer böyle bir şey yapabilirsiniz:

var positions = new Array();
function savePositionOfAllDivs() {
 $('div').each( function(){
  $this = $(this);
  id = $this.attr('id');
  position = $this.position();
  left = position.left;
  top = position.top;
  positions[id] = new Array();
  positions[id]['left'] = left;
  positions[id]['top'] = top;
 }
}

Ve sonra sonra kullanım indirebilirsiniz HTML sayfası içine gömebilir CSS dönüşüyor bazı sunucu tarafı komut pozisyonları dizi gönderebilirsiniz.

(Senin ne yapmaya çalıştığını hakkında daha fazla specefic bilgiler ile bu şekilde daha kolay ve verimli olabilir. O zaman sadece div s sırasını kaydetmek zorunda n bırak işlevselliği bir düzen sürükle 'Say)

UHHM .. kaydetmek düğmesine basın? Cidden ama, ben böyle vb, vb, kullandığınız sistem ne gibi, soru hakkında daha fazla bilgi koymak isteyebilirsiniz düşünüyorum.

document.getElementsByTagName ("BODY") [0]. innerHTML

En jQuery sürükle & açılan kütüphanelerle kaydedebileceğiniz bir diziye taşınıyor unsurları seri hale getirmek için yeteneği var. Bana kullandığınız belirli bir kitaplığa bağlantı verirseniz, ben nasıl böyle koşum söyleyebilirim.

Eğer kendiniz yaptıysanız Ancak, yukarıdaki önerilerden birini denemek zorunda gidiyoruz.

Eğer HTML ve aktarmak için en iyi şekilde anlamaya çalışıyoruz Sunucuya ön ucundan CSS ya da (DB veya Dosya gibi) sunucu üzerinde HTML kaydetmek için en iyi yolu nedir?

Jquery kullanıyorum, ve ben bir sürükle yapılmış ve sayfa içinde bazı html öğeleri yerleştirmek için kullanabileceğiniz yardımcı programını bırak, ben kullanıcıların o indirebilirsiniz HTML dosyasında çalışmak, ya da sonra onun çalışmalarını görebilirsiniz kurtarmak için bilmek gerekir kaydetmeden