PHP - Javascript Kontrolleri

4 Cevap php

Şu anda PHP (başka) Açık Kaynak CMS geliştiriyorum ve özellikle admin panelinde için javascript denetimlerini kullanmak istiyorum. PHP için bir arayüze sahip (javascript Düzenlenebilir Izgaralar, Ağaçlar, sekmeler vb oluşturmak için) herhangi bir açık kaynak, serbestçe dağıtılabilir kontroller soru var mı?

Ben geçmişte ExtJs ile tecrübe ettik ama onun kullanılabilirlik ve güzelliği php ile uygulamaya gelince rağmen, bir hayal kırıklığı var. Ben de PHP-EXT ve ExtPHP kütüphaneler denedim ama onların üretilen kod, kendi sınırlı Extjs uygulanması ve uygun dokümantasyon eksikliği hayal kırıklığına uğradım.

Coolite. NET için güzel bir uygulama ama ben php için benzer bir şey bulamadı. Dikkate piyasada php gelişme yıllar alıyor, beni şaşırttı.

Kapalı Tabii ki orada her bir bileşen için farklı kütüphaneler uygulama seçeneği her zaman var ama bu uyumsuzlukları ve görünüm ve gelip gidiyoruz hissediyorum farkı dışında, ezici bir görev olacak.

Herhangi bir öneriniz?

Şimdiden teşekkür ederim.

4 Cevap

Gerçekten jQuery yeni jQuery UI ile gibi. Ayrıca, daha fazla araç için kendi plugins list göz atın.

Ama sen de mootools isteyebilirsiniz.

Gerçekten yapılacak en iyi şey, sadece JS kütüphanesi ve PHP kendinizi arasındaki JavaScript etkileşimleri yazmaktır. Genel üretilen kod tamamen değiştirilebilir olması wil asla ve en JS kütüphaneleri kullanmayı öğrenmek için sadece bir gün sürer.

En iyi bahis o belgeleri ve çok destek olduğu gibi jQuery ve jQuery UI ile gitmektir.

Ayrıca Yahoo! User Interface Library gibi Coolite yakın olabilir olabilir.

I Cappuccino denilen kalın istemci web uygulamaları üretmek için gördüğüm bir çerçeve yoktur. Eğer başarmak istediğiniz şey için boğucu, ama demolar sadece çok lezzetli görünebilir.