Windows 7 üzerinde uzantıları yüklemek için PECL kullanma

1 Cevap php

Benim laptop bazı PECL uzantıları yüklemek için çalışıyorum, ama ben birkaç sorun haline koştu ettik. Ben pecl Söylediğim bir mesaj alıyorum komut satırından ne yüklemek çalıştırmak zaman ". \ Php.exe bir sonek. Exe var, ama değişken php yapılandırma görünüyor". PECL yüklemeleri gerçekleştirmek için PEAR kullanıyor gibi görünüyor. Ben kontrol ve php_suffix dosyaları PEAR_Config.php ve PEAR_Builder.php bulunan, ama ben orada onunla ne emin değilim.

Bu veya geçici çözümler düzeltmek konusunda herhangi bir fikir? Ne yazık pecl4win aşağı gibi görünüyor, ve PHP sürümü için I (5.3.1) kullanıyorum http://downloads.php.net/pierre/ site ben genelde. DLL güncelliğini sürümleri için gidin.

1 Cevap

Ne yazık ki ben özelliklerini bilmiyorum, ama en azından ben windows PECL'de kullanmak için doğru yönde bir işaret olabilir, kurulum Visual Studio c / c + + veya mingw32 c / c + + gerekir ve daha sonra bina için derleyici ya da kullanmak için PECL yapılandırın talep uzantıları.

Armut paketleri aksine, pecl paketleri yüklemek yerel PHP karşı derlenmiş gereken PHP c uzantıları vardır.

Güncelleştirme

PHP'yi kaynak oluşturmak için bir pencere kutu kurma hakkında https://wiki.php.net/internals/windows/stepbystepbuild bir çoğunlukla samimi wiki sayfası. Eğer pecl çalışma almak için önce tercüman ve destek kütüphaneleri oluşturmak gerekiyor gibi görünüyor.