PHP için kod üretme aracı / çerçeve

5 Cevap php

Bildiğim kadarıyla, birçok PHP çerçeveler gerçek fonksiyonları yanılsama sağlamak için sözdizimsel şeker kullanın. Bazı sınırlı olduğu, iskele / iskelet üretimi sağlar. Sözdizimsel şeker yavaş ve IDE / editörler Sentaktik şeker işlevleri / yöntemleri ve üye veri için intellisense vermeyin. PHP kodu üretmek için orada herhangi bir aracı / framework bazı popüler çerçevelere dayanan ve ilişkisel bir şema etrafında inşa merak ediyorum? Şimdiden teşekkürler.

5 Cevap

Ben gereklilikleri karşılayan http://www.qcodo.com/wiki/article/background/metaprogramming QCodo bulundu. Katıldığınız için çok teşekkür ederiz. Tüm Oyumu kazandı.

I Symfony Eğer interesting bulabileceğiniz bir şey olduğunu düşünüyorum.

Try Zend Framework.

Zend Framework (ZF) PHP 5 uygulanan ve Yeni BSD Lisansı altında lisanslı bir açık kaynak kodlu, nesneye yönelik web uygulama çerçevesidir.

Zend_Framework zor Zend_Tool denilen kod jeneratör, hala kararsız vardır.

Zend_CodeGenerator

Kuşaklar için, ben bu soruna sadece bulundu oldukça etkileyici bir çözüm söz düşündüm.

Zend_CodeGenerator sürüm 1.8, ben inanıyorum olarak Zend Framework eklenmiş, ve ben şimdiye kadar onunla çok etkilendim oldu. Çoğu ZF bileşenleri gibi, bu bağımsız bir araç olarak gayet güzel çalışıyor; Eğer projede çerçevenin kalanını uygulamak gerekmez.

Şimdiye kadar kullanımı kolay ve oldukça güçlü görünüyor.