Bir PHP komut dosyası SMS göndermek ve almak?

5 Cevap php

Can PHP script (MySQL DB ile çalışıyor olabilir) send and/or receive SMSs sunucu tarafı çözüm çeşit kullanıyor?

Any special server-side application, or special hardware required? And compatibility? Windows, Linux?

5 Cevap

SMS gönderme / alma için API'ler sunuyoruz Esendex gibi şirketlerin bol vardır. Eğer olsa donanım bunları doğrudan göndermek için arıyorsanız eğer ben emin değilim?

Sen gsm modemler usb almak ve php veya başka bir dilden mesaj göndermeniz veya (bu hackier olan) aynı şeyi yapmak için cep telefonları üzerinde J2EE programları geliştirmek yapabilirsiniz.

(Benim deneyim oldu daha az) bunu yapmak için en ucuz yolu, 50 USD için bir MultiTech GSM modülü almak oldu sınırsız metin ile bir GSM kartı yüklü ve seri port kullanarak comunicating başladım, çok basit komutlar metin göndermek için izin verir ve modülü tüm protokol conections ve şeyler yapar ...

Ikonların (bunlar modem modem değiştirmek) AT komutlarını kullanarak sonuna kadar ama onlar # T / "555031231" Örnek Metin mesajı / / AT gibidir

Tabii gsm çip ile gitmeyi aşağı tarafı onlar yüksek son gsm modemler için giderseniz aslında, bazı elektronik yapmak zorunda olduğunu, tüm çözüldü ve sadece tak ve oyna!

Eğer İngiltere'de iseniz, txtlocal iyi bir seçenektir. Onlar zaten yukarı ve çalışan almak için kendi sitesinde bir örnek kod var. Çok basit kıvırmak fonksiyonları kullanarak.

http://www.txtlocal.co.uk/

Sabun ve basit http apis çalışan birçok şirket.

Burada bir diğer şirket olan: clickatell

Txtlocal aslında uluslararası faaliyet - ve evet, onlar çok iyi, güvenilir ve düşük maliyetli vardır.