Nasıl web uygulaması API sınırı vurmadan Twitter kullanıcı fotoğraflarını alabilirsiniz?

5 Cevap php

Ben Twitter kullanıcı profil fotoğrafları tek ihtiyacı olan bir web uygulaması yazıyorum. Ben kullanıcılar / gösterisi XML doğrulanmamış API çağrısı (http://apiwiki.twitter.com/Twitter-REST-API-Method:-users% C2% A0show) ayrıştırma bu almak:

$ TwitterXML = simplexml_load_file ("http://twitter.com/users/show/" $ twitterUsername "xml."..);

Benim test ben Twitter API oran sınırını isabet olmuştur. Ben yukarıdaki şekilde kullanıcı fotoğraf url almak benim web uygulaması kullanan herkes 150/hour limitine katkıda böylece Twitter API oran sınır benim sunucu IP adresi üzerinde dayattığı? Yoksa bu sınır benim web sayfasını ziyaret kullanıcının IP adresi empoze edilir?

Hız sınırı etkilenmeden bir kullanıcının profil fotoğrafını almak için herhangi bir yolu var mı?

5 Cevap

Bu XML dosyasını getirir sunucu, bu yüzden daraltma oluyor sunucusu IP adresi bulunuyor. Bir çözüm sunucu gönderiyor isteklerinin sayısını azaltmak böylece önbelleğe çeşit kullanmak olacaktır.

Eğer sınırlayıcı oranını önlemek yapabileceğiniz bir kaç yolu vardır.

You can use Twavatar and not even hit Twitter directly. http://twitteravatar.appspot.com/

Size ek bir 150 hit bir saat vererek API çağırırken ile kimlik doğrulaması için sadece bir bot olarak kullanmak için ekstra bir Twitter hesabı oluşturabilirsiniz.

Eğer IP 20.000 isteği bir saat yapmak mümkün olacak bu durumda beyaz listeye alabilirsiniz. http://twitter.com/help/request_whitelisting

Kullanıcıların sitenizi ziyaret ettiğinizde twitter ile kimlik doğrulaması ve onlara kapalı sınırlamak oranına isabet itmek olabilir. http://apiwiki.twitter.com/Sign-in-with-Twitter: Twitter Bunu başarmak için iyi bir yoldur ile giriş yap

You can read more about Twitter's rate limiting on their website. http://apiwiki.twitter.com/Rate-limiting

Ben zaman ya da her zaman heyecan demiyorlar böylece ucunda fotoğraf süregelen bir süre için kullanıcıların fotoğrafını önbelleğe alma denemek istiyorum.

Burada PHP ile önbelleğe alma ile ilgili bir makale var: http://www.developertutorials.com/tutorials/php/php-caching/page1.html

Ben Twitter'ın API ile son derece aşina değilim. Benim ilk soru sizin kullanıcılar benzer profillerini talebinde olmadığıdır? Eğer profil fotoğrafları önbelleğe alma ve öncesinde Twitter'da bir istekte için önbelleğini kontrol düşünebilirsiniz fotoğraflar için kullanıcıların istekleri arasında herhangi bir benzerlik varsa.

App için hızı limitini kaldırmak için Twitter sormayı deneyin. Belki neden ihtiyaç açıklamak, onlar size yardımcı olabilir.