Dreamhost üzerinde Uploadify / php ile başarısız büyük http yüklenenler

4 Cevap php

Dreamhost ile büyük dosya yüklemelerini kabul eden bir php ve JavaScript yükleme komut ile sorun yaşıyorsanız ive. Ben sonrası maksimum boyutunu ve bellek sınırını değiştirmek için php.ini düzenlemek gerektiğini biliyoruz, ama olması gerektiği gibi davranmak değildir.

Ben hiç başarıyla büyük bir dosya yükleme Dreamhost PS geçiş ve bir dosyaya (1GB) olarak bellek sınırı olarak yüksek yapma ama başka bir maliyet etkin yolu olması sahiptir vardı tek yolu, aksi YouTube gibi siteler yağları nasıl hayatta? Ben tüm bu bellek mevcut yoksa ben / O hataları olsun.

Herkes yardımcı olabilir? Ive bir ay boyunca bu ile mücadele etti.

4 Cevap

Genellikle bir hosting site alanı üzerinde maksimum dosya boyutunu artırmak olamaz. Run phpinfo() tam boyut sınırı ne olduğunu görmek için. Bunun ötesinde bir şey muhtemelen bir yükseltme olmadan bu web alanı üzerinde çalışmak için gitmiyor.

Olsa max_upload_file_size ve memory_limit karıştırmayın. memory_limit PHP script bir örneği kullanmak için izin ne kadar RAM için geçerlidir ve dosya yüklemeleri ile ilgisi yoktur.

Cevap yerine bir Perl komut dosyası yapmak gibi görünüyor. Perl kullanarak ben sunucu bellek kullanımında bile bir blip görmüyorum.

Php.ini sonuçta çözümdür. Sen max_upload_file_size değiştirmek zorunda ve belki post_max_size, ayrıca max_execution_time script artırmak isteyebilirsiniz. Bu değişkenler sizin yükleme yeteneklerini artıracaktır. Ayrıca yapılan değişiklikler istediğiniz gerçek dizinde gerçek, modifiye php.ini komut dosyası eklemek istiyorum.

Referans: PHP Core Variables

Ayrıntılar için eklemelisin gidiyor, sonra bir dizine php.ini kopyalama / oluşturmayı deneyin. (Eklemelisin - sadece içeriği ile yeni bir boş php dosyası oluşturun: <?php phpinfo() ?>

Ayrıca, sunucu üzerinde bir eklemelisin dosyayı asla terk. Benim sitelerdeki uzantısını.

Ben izin vermek istediğiniz ne kadar çılgın bir dosya seçebileceğiniz php.ini değişiklikleri kullanarak katılıyorum. Boyutu için herhangi bir sınır, sorunların bir dünya için kendinizi açıyoruz. Ben bile bir dosyanın bayt sayısı belirli bir miktarı aşması halinde dışarı ölümcül gerektiğini perl'de düşünüyorum. Kullanıcıların sizin için pazarlık daha fazla ile sona erebilir nasıl teknoloji savy bağlı. Ve sen bir kullanıcı 200GB yüklenen dosya nedeniyle yur tüm web sunucu çökmesine istemem.