Zendesk veya tenderapp?

1 Cevap php

Ben yaz boyunca gerçekten zor itmek için gidiyorum bir webapp için destek sistemlerinin bakarak oldum. Ben Zendesk ve tenderapp aşağı daralmış ettik. Her ikisi de benzer bir ürün, çok fiyat teklif gibi görünüyor & özellikleri.

Herkes orada iki kullandığı ve en iyi kararı vermek için nasıl tavsiyelerde bulunabilir?

Teşekkürler :)

1 Cevap

Ben hem içine baktım ve ben aşağı ihtiyaçlarınıza geliyor söyleyebilirim.

İhale ucuz ama çok daha az esnektir. Ayrıca Tender 'tartışmalar' odaklanır ve Zendesk 'bilet' daha fazla odaklanıyor. Biz bunun böyle anlatacağım bir ince ama önemli bir fark olduğu bulunmuştur. Eğer öncelikle çok tartıştık yönetmek ve birbirlerine yardımcı olan, insanlar bir topluluk oluşturmak (ve tasarruf) istiyorsanız İhale ile gidebiliriz. Eğer personel tarafından% 99 zaman işlenir 'bilet' ile çalışıyorsanız Ama eğer Zendesk düşünmelisiniz. Bu özelliklere gelince Ayrıca, İhale 2 odalı bir daire, Zendesk fazla widget ile bir konak ve eklentiler ile ne yapacağını bilecek daha.

Son olarak, bizim için zaman kavramı İhale iyi idare görünmüyor ki, önemlidir. Örneğin Zendesk size o gün bilet gidermek ve geri gelmek için bir hatırlatma ihtiyacı yok eğer güzel kendilerine verilen bir bitiş tarihi, olabilir 'Görevler' yapmak için yeteneği verir.

Best of luck, Eric