Bir web sitesinin görsel klasörü olmalı ve görüntüleri SVN deposunda saklanabilir?

4 Cevap php

Şu anda SVN depoları içine bizim PHP web sitelerinin tüm ithal ediyorum. Her site tüm siteler görüntüleri içeren görüntüler klasörü vardır. Çoğu teklif grafik olarak görüntüler oldukça sık güncellenmektedir.

Görüntüleri (ikili) deposunda saklanmalıdır?

Diğer sorun, onlar her zaman güncel olmasıdır. Eğer bir metin düzenlemede kaynağını düzenlemek değil gibi onlar güncelleştirilmiş görüntüleri ile değiştirilmesi gereken bir kaynak dosyası gerekir olurdu gibi nasıl çalışma kopya olduğunu sık sık görüntü güncelleme olacak, nasıl sürüm sistem bu işlemek?

4 Cevap

SVN görüntüleri (ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere) dahil olmak üzere, ikili dosyaları, ele yeteneğine sahiptir. Sen normal bir metin dosyası gibi kullanabilirsiniz. Tek fark bir kez değil, normal metin dosyaları gibi bir yama olarak, bir bütün olarak değişti, değişti.

Eğer (tarihin görünümünü takip), belirli bir süre içinde sitenin bir "SNAPSHOT" görmek istiyorsanız o cevap :) EVET.

Biz, SVN'de biz uğraşmak siteleri gibi birçok "içerik" tipi görüntü (ya da diğer ikililer) dahil değil denemek için eğilimindedir kullanıcıların indirmek için yüksek çözünürlüklü görüntü ve PDF'leri büyük koleksiyonları var. Bunlar sadece kodu üzerinde çalışan bir geliştirici, çok uzun bir görev için, SVN ödeme yapmak.

Bir fikir iki ayrı depoları var oldu; kodu için bir ve "non-kodu" ikililer (yani genel içerik) için. Sonra tam bir site oluşturmak için her repo uygun parçaları verebilirsiniz her site için bir "serbest" komut dosyası oluşturun. Bu da bizim içerik ekibi kod repo içine yapışkan parmaklarını almak onları riske atmadan içerik ikili oynayabilir demektir ;)

Eğer bir "web sitesi" Seni tutmak gerektiğini düşünüyorum proje tanımlamak gibi .. Sen tüm proje aynı yerde olduğunu bileceksiniz, sürüm, yedeklenen. Senin görüntülerin yanı sıra projenin bir parçası .. Onlar da sık sık ya da birden fazla kişi tarafından çalıştı değiştirin.

SVN farklı dosya türlerini tutmak ve sürüm olabilir ... Tabii ki ikili dosyalar üzerinde bazı sınırlamalar vardır. Ama hala SVN ile ekipler arasında sorunsuz çalışma keyfini çıkarabilirsiniz.

Kanca komut dosyalarını kullanarak FTP bilgisayarlar üzerinde veya yerel bilgisayarınızda sitesi dağıtmak için iyi bir yoldur. Basit bir post-commit komut dosyası kullanarak bir test URL sitenize kopyalamanız ve siteyi birisi değişiklikleri yapar, her zaman kopyalama önleyebilirsiniz ..