Nasıl bir proje için Etkili ekibi ile işbirliği için?

4 Cevap php

http://stackoverflow.com/questions/2083020/need-some-advice-about-web-development-project: Bu soru, bu soru için takip edilir

Ben bizi etkili bir proje yapmak için biz sırayla kullanabilirsiniz teknikler veya araçlar olup olmadığını bilmek istiyorum. Bu daha belirli yapmak için, temelde bize birlikte kaynak dosyaları üzerinde çalışmak ve (birbirlerine. Html e-posta. Php dosyaları ve daha sonra değişiklikleri gözden aksine) vb değişiklikleri görmenize yardımcı olacak bir şey arıyorum

Bir SCM Burada mantıklı mı? Yoksa başka bir şey arıyor olmalıdır?

4 Cevap

Açıkçası kaynak denetimi kullanmak istiyorum. Onun yazılım üzerinde çalışan için temel bir - çok hızlı bir şekilde yapmadığı için güldü olacak. Onun gerçekten zehir almak - tamamen dağıtılan Git kullanarak yanlış bir şey olsa ben güçlü, böyle Github veya Gitorious gibi bir site üzerinden Git öneriyoruz doğası.

Diğer adaylar Mercurial, Bazaar, ve Subversion vardır. Onun çok basit (henüz sınırlı) modeli sizin için yeterli olabilir ama Subversion, bir sunucu kurmak gerektirir.

Iletişim için, KISS benim felsefe olduğunu - e-posta kullanan, kırık değildir. Orada proje yönetimi uygulamaları, ancak yazma yazılımı kullanılabilir yönetmek ve kullanmak için çaba gerektirir. Ekibiniz terazi gibi, daha yönetim kaçınılmaz olduğunu ve orada daha fazla araç yardımcı olabilir.

Bildiğim kadarıyla ana itici faktörleri toplamak ve Yanılıyorsam beni düzeltin lütfen gibi, işbirliği ortamı oluşturulması için size durumdayız:

  • Sınırlı programlama deneyimi olan 4-5 kişilik bir ekip.
  • İlk ürün için 3 ay süre kap.
  • Hayır, mevcut dev ortamı size kolayca yeniden kullanımı.
  • Diğer taahhütler nedeniyle ekip üyeleri proje tam zamanında çalışma olmayacak, bireysel çalışma saatleri değişir ve bazen (yani 01:00) oldukça garip olacak olacaktır.
  • İdeal Projenin başarılı ölçekleme dev çevre ya da sadece döner insanlar kolay olması için gelmiştir verilmiştir.
  • Proje, kar amacı gütmeyen gibi sesler ve dolayısıyla özel olarak çalıştırmak zorunda değildir.
  • Seçme ve kaynak denetimi için ayrı yazılım ürünleri, sorun izleme, wiki, forum, yedekleme, sıfırdan uzaktan erişim kurma ve onları birlikte iyi çalışması yapmak oldukça zaman rutin önce yapmadıysanız, özellikle alıcı olabilir.
  • Bonus puanları öğrencilerin iyi bir işbirliği ve geliştirme ortamı olmalı ya da daha iyi bir popüler mevcut ortamı kullanmayı öğrenmek ne olabilir bir fikir alabilir.

Ben barındırma platformları mevcut Açık Kaynak birini kullanmanızı öneririz dikkate yukarıdaki tüm alıyor:

Ben kendi dev ortamı, sadece ekstra iş ve riskleri yuvarlayarak bu projeye eklenen herhangi bir değer olacak görünmüyor anladığım kadarıyla.

Without source code control, you simply cannot do anything useful.
I use subversion.
As for project tools, maybe assembla.com, with opensource option?
I like and use it, though you might want to use the standard FOSS sites mentioned by Totophil

Ücretli seçeneği de var ve assembla.com ucuz - yaklaşık 2 $ - kullanıcı başına $ 3 aylık (opensource ücretsiz)

Bir SCM kullanarak ciddi bir programlama dönemi için asgari gerekliliktir.

Bazı insanlar birini kullanmadan (hatta yalnız) kodu nasıl bilemiyorum. Iyi ve ücretsiz SCM (favorim Git ve Mercurial vardır) orada bir çok şey var, birini kullanarak hiçbir mazereti yoktur.

İşbirliği çeşitli şekillerde elde edilebilir. Minimal çözüm, SCM ile daha fazla görünürlük ve daha iyi entegrasyon istiyorsanız, Redmine, Trac (self gibi araçları kontrol edebilirsiniz, vb E-posta, forumlar, e-posta listesi, irc kanalları, skype (veya başka bir anlık mesajlaşma yazılımı) olacaktır barındırılan) veya Assembla, GitHub, SourceForge, BitBucket (kaynak kodu barındırma sağlayıcıları).