PHP C # kodu dönüştürmek nasıl

5 Cevap

Ben (bu dildeki herhangi bir spesifik şeyler olmadan) saf C # ile yazılmış ve PHP bu kodu dönüştürmek istiyorsunuz bir iş mantığı sınıfları var. Ben kendi ayrıştırıcı yazmak, ama birisi benden önce eğer düşünebilirsiniz.

Ben dönüştürücü bu tür bulabilirsiniz nerede olduğunu söyleyebilir misiniz?

Ps. Ben yazdığım gibi ben bu dilde yalnızca düz C # programlama kullanabilirsiniz. Değişkenler, denklemler ve kontrol deyimleri sadece argümanlar bildirimleri.

5 Cevap

Ben bir deneyim oldu ama durumda kimse ileri gelen biri için umut biliyorum ...

Sen sadece kopyalayıp yapıştırarak kodu bir PHP komut dosyası içine ve sonları ne kontrol düşünebilirsiniz. , Bunu düzeltmek betiğin tamamı çalıştırın ve tatili bir sonraki şey ne görmek için bir ayrıştırıcı yazın. Beklendiği gibi komut işlevleri kadar devam edin.

Eğer daha fazla çıkıyor. Net sınıfların herhangi kullanarak değilseniz ben çok fazla sorun olacak hayal bile edemiyorum.

Doğrudan PHP, C # kodu dönüştürmek için bir araç soran var mı? Ben bir kullanılabilir olduğunu sanmıyorum ve ben (C # öğrendim ne PHP kolayca aktarılabilecek değil) birini kullanarak konusunda biraz endişeli olurdum.

Projenin büyüklüğüne bağlı ben yeniden yazmak çok daha meyilli olurdu. Ben bir göz var ama (gerçi çok ve iş istekleri sürü - Orada bir iş = P gibi görünüyor) bir şey bulamadı.

Artık phalanger.codeplex.com kullanarak iş clases içine. NET çağrı üzerine PHP kod çalıştırabilir

Sadece başlamış proje var cs2php. Kaynaklar https://github.com/isukces/cs2php mevcuttur ve Sitesini http://www.cs2php.com/.