Dinamik listeye eklenmesi gereken bir kullanıcı tipleri şey sonra bir açılır menü güncellemek

1 Cevap php

Ben tam öğretmenlerin bir etiket ile bir testte her bir soruyu etiketlemek için bir form ile php bir web sitesi oluşturma. Etiketler önceden belirlenmiş ve açılan menüleri (testinde her soru için bir tane) bir dizi listelenen, ancak yeni, küçük bir pencerede başka bir form açılır "yeni bir etiket eklemek" tıklayın kullanıcıları için bir seçenek vardır vardır (bozulmamış orijinal formunun içeriğini tutarken).

Kullanıcı yeni bir etiket ekler kez, nasıl dinamik zaten kullanıcı tarafından ayarlanmış olan açılır değerleri sıfırlama OLMADAN, yeni bir etiket eklemek için menüleri orijinal damla içeriğini güncelleyebilirsiniz?

Thanks for any advice. -Jen

1 Cevap

Bunu yapmak için JavaScript kullanmak gerekir. JavaScript yüklenir ve tarayıcı tarafından render edildikten sonra size web sayfasının HTML değiştirmek için izin verir. Eğer bir PHP komut dosyası veritabanına eklemek istiyorum sunucuya yeni bir seçenek göndermek için Ajax kullanabileceğiniz seçeneklerin aşağı olası damla tüm farkında yani bir veritabanını güncellemek gerekir.

jQuery ve Prototype ham JavaScript kullanarak daha sonra yapmak için bu daha kolay hale getirecek gibi çerçeveler kullanarak.