Live HTTP başlıklar kullanarak

7 Cevap php

Bir web sitesinde, ben bir form bazı parametreleri girin, arama tıklayın ve ardından "sonuç almak" bir mesaj ile bir sayfa olsun. Arama tamamlandıktan sonra, benim sonuçlar görüntülenir ile başka bir sayfa olsun.

Ben bu programlama yeniden çalışıyorum ve ben, vb url, form değişkenleri, yani arkasında neler oluyor bir göz almak için Live HTTP Headers kullanılır Ancak, sadece "Sonuçlarınızı alma" sayfası kadar gider ne bilgi alıyorum. Live HTTP Header nihai sonuçlarını içeren sayfa bana bilgi vazgeçmiyor.

Ben bu bilgi son bit almak için ne yapabilirim (url yani form değişkenleri, vb)

7 Cevap

I Charles HTTP Proxy tüm HTTP giderme ihtiyaçları için kullanılacak. Bu seçenekleri bir ton var ve herhangi bir tarayıcı ile çalışır.

@ Mark Harrison

Ben webdeveloper yüklü. Başlangıçta, ben http etkileşim net bir resim elde etmek için meta-yönlendirmeleri ve yönlendirmeleri kapatmak için kullanılır. Ben bunu yaptığımda, web sitesi çalışmıyor (yani benim arama sonuçlarını alma işlemini tamamlamak mümkün değil) bu yüzden geri döndü.

Herkes kullanıcı girişi sayfasında ve sonuç sayfası arasında bir işlem sayfası olan bir site için http bilgileri yakalamak zorunda kaldı, merak ediyorum

Bu garip sesler? Ben LiveHttpHeaders bu göstermelidir eminim. Bir şey çift onay eksik değil miyim? Aksi Firebug ile deneyin. Bu yapılan tüm istekleri gösterir "ağ" için bir sekme var.

Ben ücretsiz (bira gibi), çok yapılandırılabilir vekil olan Fiddler2 kullanıyorum; tüm tarayıcılar ile çalışır, istek / yanıt üzerine başlık denetim / düzenleme / oto modifikasyon sağlar.

Yasal Uyarı: Ben sadece bir (çok mutlu) kullanıcı Fiddler ile bağlantılı hiçbir şekilde yaşıyorum.

Ne oluyor bu tür sorunlar için her zaman yangın bir Ethereal ya da benzer ağ casusluk aracı, tam olarak görmek için.

Belge teslim olay, XMLHTTPRequest adında bir tarayıcı bileşenini yaratıyor nesne yöntem send () sunucu yanıtı için bekleme sırasında bir html elemanı bir geri arama ile yeni denir başarılı cevabı üzerine "Bekleyen mesaj" ile değiştirilir, denir sonra html elemanları ve seçilen html elemanı yerleştirilmiştir. (Bu ajax denir).

Eğer Firefox Live HTTP Headers Extension kullanabileceğiniz bu süreci takip etmek istiyorsanız, or Wireshark tam HTTP başlıklarını ve eylemleri görüntülemek için (almak / post /).