ics dosya mime türü

2 Cevap php

Siteme bir ics dosyası yüklemek çalışıyorum. Mac OSX üzerinde iCal'dan ihraç edildi. Ben ics dosyaları text/calendar bir mim türü olduğunu düşündüm, ama nedense bu dosya türü gibi görünüyor Application/octet-stream. Bu yükleme benim doğrulama testleri başarısız yapar. Tip I beklediğiniz değil neden kimse herhangi bir fikirleri var mı?!

2 Cevap

MIME türü, tarayıcı tarafından belirlenir, ve görünüşte, tarayıcı bir ics dosyası için doğru MIME türünü bilmiyor. Boşver, sadece MIME denetimini atlamak ve bazı yapısal analiz yapmak (geçerli bir başlık, herhangi bir takvim kayıtları vb, mevcut, var mı ediyor)

Serbestçe istemci tarafından değiştirilebilir olarak MIME türü, yine de doğrulama için çok sınırlı bir kullanımı vardır.

Benim iki sent ekleyeceğiz. Tarayıcılar başlıklarına genel görünüm sunucu MIME türünü belirlemek için gönderir. MIME tipi sunucu tarafından gönderilmesi halinde, iyi tarayıcılar tüm IE genelde yok, sanırım. Jckdnk111 tarafından yayınlanmıştır yukarıda apache dokümanlar bağlantı iyi bir kaynaktır.