Web youtube gibi video oynatıcı görüntülemek nasıl?

4 Cevap php

Ben kamera-kayıt vidoes tarih olmak istediğiniz bir web sitesi üzerinde çalışıyor, ve görüntülenebilir (ancak indirilebilen) olacağım için giriş yalnızca kullanıcılara. Ben de, videoları düzenlemek gibi bazı görüntüleri arka planda görünmesini, ve muhtemelen onlar son bir video izlerken durdu hangi zaman not ederim. (Bunlar 30 dakika sonra izlerken durdu Yani, ben onu görmek dahaki sefere 30:00 dan videoyu başlatmak istiyorum).

Benim sorum,

1) dinamik video soundtrack olarak arka plan ve. Mp3 dosyası olarak seçilen görüntüler / animasyon eklemek için bir yolu var mı, yoksa ben bir video düzenleme yazılımı kullanarak her video için elle yapmak zorunda olacak? (100 + video var olacaktır). Vid herhangi bir öneriler. düzenleme yazılımı çok serin olurdu.

2) ffmeg kullanarak. Flv videoları dönüştürmek için var, ya da .mpegs / .wmv dosyaları gibi doğrudan onları oynamak için bir yol var mı?

Eğer video aracılığıyla atlamak / / durdurma duraklatma nerede 3) Açıkçası ben youtube gibi bir video oynatıcı çeşit () gerekir. Javascript / AJAX, veya bunun için bir flaş bileşeni satın almak gerekiyor kullanarak bu inşa etmek için bir yolu var mı? (Ben bir tane satın almak varsa, böyle bir vid. Oyuncu için herhangi bir önerileri mutluluk duyacağız)

Ben bu projeyi oluşturmak için PHP 5, MySQL ve jQuery (Javascript) kullanıyorum.

Teşekkürler.

4 Cevap

3) Giriş (Flowplayer). Flowplayer web için gerçekten güzel bir opensource video oynatıcı.

Siz de projeyi inşa etmek istiyorsanız, actionscript ile Flash programlama içine kontrol etmek gerekebilir. Eğer MPEG / WMV dosyalarını çalmak istiyorsanız o tarayıcı onu ve web üzerinde herkes o var gelmez destekleyen bir eklenti olması gerekir çünkü bu. Flaş, diğer taraftan, büyük kitleye sahip bir tarama. Bu nedenle alternatif convert it on the server etmektir.

Onlar Kane ve Lynch oyunu (ne yazık ki artık çevrimiçi bulamıyorum) başlattı önce EIDOS video mikser yaptı. Bu bir zaman çizelgesi üzerinde müzik ve ses klipleri ile birlikte video düzenlemek mümkün oldu.

Böyle AMFPHP kullanmak gibi flaş ile birlikte php iş almak için çeşitli yolları vardır. Ama yine actionscript olarak kesmek gerekir.

Ziyaretçi görüntüleyebilirsiniz, ziyaretçi zaten indirdi. Bu nasıl youtube işleri, aksi takdirde onu göremiyorum video indirmek de bulunuyor. Bilgisayar size indirilen henüz bir şey gösteremez.

Flaş size kamerası aracılığıyla kullanıcılar bilgisayardan video yakalama dahil, açıklanan her şeyi yapabilirim gitmek için yol olacaktır.

Bunun için tek bir ön dahili flaş dosyası olduğundan şüpheliyim, muhtemelen eylem komut deneyimi sürü ile birinden, bir şey sözleşme gerekecek.