Gears & ile Dosya yüklenenler

1 Cevap php

Biz bir kullanıcının galeriye görüntüleri göndermek için yeteneği sağlar.

Biz istihdam var normal bir yöntem gayet güzel çalışıyor olsa da, bazı insanlar uzun bir zaman alabilir, birden fazla dosya upload ve seçim sürecine (bir seferde bir) rahatsız edici olacaktır.

Ona sahip olanlar için Gears kullanarak alternatif bir yöntem yazmaya başladı. Öncelikle hedef dosya seçimi değiştirin ve (birden büyük dosyaları yüklerken hayal kırıklığı azaltmaya yardımcı olur) yükleme için bir ilerleme göstergesi sağlamaktır.

Ben tüm bu yaptım.

Ben yığın yöntemi kullanarak yükleme dosyalarını koyan (http://uploadmovietool.appspot.com/) burada Movie Uploader kodunu başvuruyor. Ben ancak ben PHP ile gelen verileri işlemek için çalışırken bir sorun haline çalıştırıyorum, sunucu parçaları kabul ediyor, doğru yükleme var.

Her yığın komut için ayrı bir istek olduğunu ve verilerin hiçbiri PHP'nin normal gelen veri vars kayıtlı _POST, _GET, _FILES, vb nihayet emme verileri elde etmek mümkün olmuştur $GLOBALS['HTTP_RAW_POST_DATA'] Ancak aynı dosyanın üzerine veri ekleme, resim tam değildir bile. Bu bölümlerini gösterir, ancak bir şey her zaman yanlıştır.

.. Hala güncelleştirmeleri ilerlemeye erişim yaparken, komut dosyaları göndermek için kolay bir yolu varsa, bunu duymak isterim .. söyleniyor.

Ben bu projeye başladığımda, Gears normal gibi dosyaları ile çok parçalı yazı yapmak için bir yol sağlamak beni ve sadece ilerleme bilgi arayla bana bir olay yangın vereceğini kabul etmişti. Bu (ve ben açıkçası kaçırdın) şekilde mümkün değilse, lütfen bana bildirin.

Açık olmak gerekirse: Biz HTML5 ilerlemesi mekaniği destekleyen are farkında, ve kısa sürede uygulanabilir olduğunu gibi buna dayalı uygulamaya hazırız. :)

Daha fazla referans için:

Ben (google film uploader başına Örneğin gibi) yazı ile yolluyorum başlıkları şunlardır:

Request.setRequestHeader( 'Content-Disposition', 'attachment; filename="' + self._fileName + '"' );
Request.setRequestHeader( 'Content-Type', 'application/octet-stream' );
Request.setRequestHeader( 'Content-Range', 'bytes ' + byteRange );

Yardımcı olabilecek herkese teşekkürler.

1 Cevap

PHP niçin .. emin değilim doğru dosya yazma olmayabilir gibi açıklamasından görünüyor.

Ancak, bu yapışkan bir sorundur. Örneğin, (bildiğiniz gibi aynı zamanda PHP kullanır) Facebook bu özelliği uygulamak için bir NPAPI eklenti yazma yerleşti.

http://www.facebook.com/note.php?note_id=178492968919

Ayrıca, yazma tarayıcı uzantıları daha az taşınabilir seçeneği düşünebiliriz. Bu Firefox ve Chrome yapmak oldukça kolaydır, ve size bu tarayıcılar kullanıcıları için iyi bir geçici seçenek verecek.