Ne hattı üzerinde bir komut çıkış yaptı?

3 Cevap php

Ben oldukça kıllı bir php komut dosyası var ve bunu gidermek için çalışıyorum. Hiçbir hataları oluyor, ama ben kazanılmış ettik çıktıyı yaratmak için ne aldı icra yolu görmekte zorluk yaşıyorum. Ben komut yürütmesini durdurdu hangi çizgi de görebilirsiniz bir yolu var mı?


Dostlarım, üzgünüm daha net yapmak değildi. Hiçbir hata oluyor. Hiçbir istisna kaldırdı ediliyor. Görünümünde bir bilgisayar açıdan bakıldığında, 'kötü' bir şey oluyor. Ama çıkış beklediğim istediğim bu değil. Ben komut normalde çıkarken nerede olduğunu izini çalışıyorum, ama bu bir meydan okuma. Dedi eğer benim hayat çok daha kolay olurdu gibi bir şey "Komut satırında, 422 ayrıştırma tamamladı".

3 Cevap

Xdebug kullanarak ve çalışan bir function trace size aradığınız bilgi vermelidir.

Ben tamamen soruyu anlamadan emin değilim. Bir istisnası atılır ve program sonlandırılıyor ama çıkış yok?

Try turning error reporting on to the most sensitive level: error_reporting(E_ALL)

Bir hata oluşursa, (ayrıştırma hataları az sayıda hariç) bir hata mesajı var. Brad zaten anlaşılacağı gibi, hata ilk raporlama sesini açın.

Aksi takdirde, komut sonuna kadar devam edecek, ya da bir exit veya die() komutu. Ben bir komut çıkıldı nerede olduğunu öğrenmek için mümkün olduğunu sanmıyorum, ama sonra, bu gerçekten gerekli olmamalıdır.

Kıllı hatalarını ayıklarken, bir hata ayıklayıcı kullanabilirsiniz ve / veya debug_backtrace() . Debug_backtrace() can give you the exact call stack. It's most powerful in combination with a custom_error_handler() .