Nasıl değiştirilen dosya dışındaki dosyalar SVN anahtar kelime değiştirmelerin güncelleyebilirsiniz?

2 Cevap php

Tamam, bu yüzden bir dosyada $ Revizyon $ koymak ve daha sonra svn ayarlayabilirsiniz biliyorum: Dosya kararlı olduğunda, bu değişken son kararlı sürüm numarası ile değiştirilir, böylece o dosya üzerinde mülkiyet anahtar kelimeler.

Benim şablon dosyaları için akıllı önbelleğe alma katman uygulamak için bu kavramı kullanmak istiyorum. Ben önbellekten aramak için anahtar bir parçası olarak svn revizyon numarasını kullanarak planlıyoruz.

İşte bazı psuedo kod:

function get_from_cache(){
   $key = 'TEMPLATE_CACHE_$Revision$';
   $template = apc_fetch($key);
}

Catch Ben $ Revizyon $ güncel revizyon numarası ile bir dosya şablonları / dizinine değil get_from_cache () işlevi içeren bir dosya kararlıdır her zaman kararlıdır her zaman değiştirilmesini istediğiniz, olduğunu. Bunu nasıl yapabilirim?

2 Cevap

Anahtar kelimelerle bunu yapamaz. Bunun yerine, svn sunucu üzerinde çalışan kopya ya da son revizyon son revizyon almak ve get_from_cache() işlevi içeren komut dosyanızı bunu değiştirmek için bazı komut dosyası kullanabilirsiniz.

Ayrıca, her birinden sonra bu klasörün son revizyon yayınlamak post-commit kanca kurmak taahhüt ve bir şekilde bu almak olabilir.

Doğrudan mümkün değil. Bir şablon bu dosyaya komut bir güncelleme güncellenir verebilecek her, ama bu çirkin (ve irade pisliği geçmişini) bulunuyor.

Kolay canlı sunucuda güncelleştirme yapar komut da bir dosyaya bir değişiklik yapmak (veya açıkça önbelleğini temizleyerek gibi başka bir eylemi gerçekleştirmek) aynı etkiyi elde etmek için yapmak olacaktır.