Neden Prado yaratıcısı Yii yarattı?

6 Cevap php

Ben Prado yaratıcısı Yii adında yeni bir çerçeve oluşturduk neden acaba?

Prado gitmek için doğru bir yol değil miydi? Bu bile Yii üzerinde prado dikkate gerektiği anlamına mı geliyor?

Yii ayrıca bileşen tabanlı mı?

6 Cevap

Yii Prado bir yeniden ve yeniden tasarlanmış bir versiyonu. Prado yavaş ve yaygın olarak mimar kullanmak zordu. Yii akılda tüm bu şeyler ile inşa edilmiştir.

Yii de temelli bir bileşendir.

Yii, the new emerging framework for PHP

Bu kriterler değer bir şey vardır. Onlar gerçek kelime uygulama performansı için tamamen alakasız Merhaba dünya uygulamalar 'RPS performanslarını karşılaştırmak. Bir adam ancak her çerçeve için demo blog uygulamalar ile performans karşılaştırmasını yaptım ve Prado (hatta muhtemelen dışarıda değil ölçüm accurancy gerçi) Yii daha iyi yapmak için dışarı çıktı.

http://www.devcomments.com/Blog-demo-benchmark-Prado-vs-Yii-to59461.htm

Yii en gerçek sözcük kullanım senaryoları için gerçek bir performans ilerlemesi ile, benim için bir pazarlama BS gibi görünüyor. Ve Prado'nın etiket tabanlı şablonlar olmadan azından Prado karşılaştırıldığında, bu uygulamaları geliştirmek için bir PİDE bulunuyor.

Evet, Yii bileşen tabanlı olduğunu iddia ediyor.

Ben Yii Prado ve diğer pek çok PHP çerçeveler üzerinde cazip neden kriterler göstermektedir düşünüyorum:

http://www.yiiframework.com/performance

Yii Eğer APC gibi bir bytekod önbelleği kullandığınızda, saniyede istekleri ile ölçülen büyüklüğü daha yüksek performans bir sipariş sunuyoruz.

Hiçbir çerçeve sonsuza dek sürecek. Teknoloji hızla değişiyorsa, programcılar artık onların bütün kariyer için tek bir dilde ya da çerçeveye sadık olabilir. Paradigmalar vardiya, özellikle sıfırdan yeni bir çerçeve oluşturmak daha kolaydır. Prado ASP.NET bir sürü miras oysa Örneğin, Yii MVC yapısı üzerine inşa edilmiştir. Yii kurucusu da o Ruby on Rails bulunan birçok iyi fikirler hayata.

Onlar özellikleri aynı ama Yii performans Prado supercedes.

Bkz http://www.pradosoft.com/forum/index.php?topic=11022.0

Onlar özellikleri aynı değildir. Haberi olarak, yii güçlü bir etiket tabanlı sayfa / şablon desteği, yanı sıra html denetleyicisi yok.