htaccess mod_deflate paylaşılan sunucu üzerinde çalışmıyor

3 Cevap php

PHP bir web sitesi geliştiriyorum ve ben sıkıştırmak isteyen büyük JS dosyaları var. . Yani, benim htaccess dosyasında bu ekledi:

    <FilesMatch "\.(js|css|html|htm|php|xml)$">
SetOutputFilter DEFLATE
</FilesMatch>

Bu yüklemek benim yerel wamp sunucu üzerinde harika çalışıyor ama benim paylaşılan sunucuda dosyaları taşımak kez DEFLATE komut çalışmaz. ... Mod_deflate lutfen bz2, gzip gibi, web sunucusu üzerinde etkin neden bilmiyorum. Ben diğer kurallar ve htaccess çalışan komutları var ben cheched ettik, kullanıcı htaccess izin ... Artı duyuyorum. Çok benim localhost üzerinde çalışıyor ve benim web sunucusu üzerinde neden bu kadar DEFLATE çalışmıyor tek ... Herkes biliyor mu? Ben bilmiyorum ki benim webserver etkinleştirmeniz gerekir herhangi bir modül / uzantısı var mı?

Herhangi bir fikir?

Teşekkür ederiz!

3 Cevap

Eğer mod_deflate yüklenir ve kullanılabilir olduğundan emin misiniz? Dolu değil rağmen filtre olarak ayarlarsanız, Apache bir hata atmak değil.

Sen modüllerin yüklendiğini görmek için apache_get_modules fonksiyonu kullanabilirsiniz.

Hmm, haklısın .. ben apache_get_modules ile benim yüklenen modülleri kontrol ettim () ve mod_deflate yoktu sanırım. Ben de benim localhost üzerinde kontrol ve mod_deflate oldu. Ben desteklemek için bilet yolladım. Ben bu halletmek umuyoruz.

Yardımınız için teşekkür ederim.

Çok fazla CPU kadar sürer, çünkü hosting planları özürlü mod_deflate var bir sürü gibi görünüyor ... en azından, sunucularda onlar içine tıkmak.