Nasıl baskı için sunucu (hayır GUI) üzerinde bir web sayfası hale getirebilir?

1 Cevap php

Ben bir ofis yazıcı, PHP ile pragmatik sayfaları yazdırmak çalışıyorum.

İşte ben bugüne kadar ne var olduğunu:

Ben sunucuda yüklü bir yazıcı var ve komut hattı baskı komutu ile PHP ile bu işleri gönderebilirsiniz. Ben de PHP ile düz metin dosyalarını yazmak, ve sonra yazdırma işaret ekleyebilirsiniz. Yani baskı PHP PHP ile düz metin dosyaları gayet güzel çalışıyor oluşturulur.

Soru aslında düzeni ve grafikler dahil olduğunu, nasıl PHP kullanarak, yazdırılabilir dosyaları oluşturabilirsiniz, nedir? Ben görüntüleri ve css ile bir web sayfası oluşturduk ve daha sonra Firefox sayfasını görüntülenir ve baskı tıklandığında, diğer bir deyişle, ben yazıcıyı kapatıp gelmek istiyorum. Bir GUI olmadan bir sistem üzerinde çalışmak ve kullanıcı müdahalesi olmadan gerekiyor hariç.

Şimdiye kadar bu mümkün fikirleri var:

  • Bir PDF dosyası oluşturmak ve (çok karmaşık doğru pozisyon almak için) baskı ipucunun eklemek için bir PHP PDF kütüphanesi kullanın

  • Bir resim dosyası (bir sayfa büyüklüğünde görüntü içine görüntü ve metin birleştirme) ve yazıcıya son görüntüyü gönderen oluşturmak için GD kütüphanesi kullanın.

Yukarıdaki ikisi olsa karmaşık, uygulamak ve sürdürmek için sıkıcı olurdu. Basit bir çözüm olabilir merak ediyorum? Html ve CSS kullanarak sayfayı Serme kolay seçenek olacaktır. Ham html / css biçimlendirme Bir oluşturulan sayfanın PDF üretebilir bir kütüphane veya komut var mı?

Ya bir yol komut satırında sadece modunda firefox (ya da başka bir tarayıcı) çalıştırın, ancak bir pdf dosyası veya yazıcıya gönderilen olabilir tam render yetenekleri var mı?

Uzun soru, kısa bir yazıcıya bir render html / css sayfasını göndermek için bir yol arıyorum ...

Herhangi bir fikir?

1 Cevap

Ben Bunu PDF ortamı için özel sayfaları yazmak zorunda DIV'leri ve yuvalama, vb ile ilgili bir çok kısıtlamalar olduğu gibi PHP PDF kütüphanesi kullanmaktan kaçınınız.

Check out this page: http://code.google.com/p/wkhtmltopdf/

Bu sunucusu (veya PHP) çalıştırmak olabilir ve onunla ne istersen yapabilirsin bu yüzden aslında sadece normal bir tarayıcı gibi sayfasını oluşturmak ve onu geri dönmek için webkit motorunu (tarayıcı) kullanacaktır. Sen (Onlar PDF formatında olacaktır), bu baskı kaydetmenize, e-posta, vb gerekir