PHP Netbeans 6.8 yıkılma entegrasyon (Windows 7)

3 Cevap php

Ben (Windows 7 altında) PHP için Netbeans 6.8 kullanıyorum ve yıkılma entegrasyon çalışmaz. Ben bir modül çıkış mümkün ama ben menülerde yıkılma özellikleri görmüyorum veya editörü outine dosyalarındaki değişiklikleri gösterir marjı bıraktı. Ben herhangi bir sorun ile Ubuntu altında kullanıyorum.

İçinizde aynı sorun denedi mi? Eğer evet ise, o iş yapmak başardık?

Teşekkürler!

3 Cevap

Şimdi workng olduğu, Windows'da proje çalışması için Subversion entegrasyonu için NetBeansProject klasöründe \ Belgelerim içinde olmalıdır gibi görünüyor. Bu bir hata olup olmadığını bilmiyorum ama Ubuntu bu gibi davranmak değildir.

Yardımlarınız Cryo için teşekkürler.

Araçlar -> Eklentiler ve Subversion eklentisi yüklü sekmesi altında yüklü olduğundan emin olun. O da etkin emin olun eğer. Eğer değilse NetBeans içine bağlam menüleri getirmek için bu eklenti yüklemeniz gerekir. Bu deneyin ve çalıştırın (güncelleme gibi) herhangi bir Subversion komutu ve altta yatan SVN kurulumu tamamlanmış değil eğer onu terbiye size yürümek gerekir olsun.

Netbeans svn eklenti işe yaramazsa, sen sliksvn gibi bir komut subversion istemcisi yükleyin ve sonra netbeans komut araçları bulmak gerekir.

Muhtemelen bunu içeri kullanmaya çalıştığınız klasörde hainlere kullanmak için gerekli izne sahip değilsiniz içeri Ayrıca, çalışmakta olduğunuz klasörü üzerinde izinlerini kontrol etmelisiniz