Nasıl Zend framework kullanarak bir Excel dosyasını okuyabilir?

6 Cevap php

Nasıl Zend framework kullanarak bir Excel dosyasını okuyabilir?

6 Cevap

(Http://phpexcel.codeplex.com/) PHPExcel denemek size yazmak ve farklı dosya formatları okuyabilir, Excel 2007, PDF, HTML gibi,

Microsoft Excel dosyalarını okuyabilir veya yazabilir Zend Framework hiçbir kütüphane (şu anda v1.10) vardır. Bir Zend_Service to read Google Spreadsheets sadece vardır. Sen Lucas gibi önerilen PHPExcel kullanabilir veya PEAR paketi kullanabilirsiniz. Zend Framework bir tutkal çerçeve olduğundan, ZF ile yan her iki yüzünü de kullanabilirsiniz.

"Reading and Writing Spreadsheets with PHP" - Zend geliştirici bölgesi içinde bu hassas konuda oldukça iyi bir makale var.

Yani o söylenebilir vardır oldukça düşük bir giriş şartı olmasına rağmen, bazı ek ARMUT modüller ihtiyaç olasıdır, dedi.

Eğer PHPExcel kullanmak istiyorsanız, burada get you started şeydir

Ben şu anda kullanıyorum ancak diğer kaynaklar onun belgelerdir. Değil web'de çok bilgi.

Google Tablolar veri API istemci uygulamaları Google veri API beslemeleri şeklinde Tablolar içeriğini görüntülemek ve güncelleme sağlar. Sizin istemci uygulaması, bir kullanıcının elektronik tablolar, düzenleme bir listesini istemek veya varolan Tablolar çalışma içeriği silin, ve varolan Tablolar çalışma içeriği sorgulayabilirsiniz.

Bu kullanabilirsiniz http://phpexcel.codeplex.com/, ben daha önce bu kullanmışlardır. onun iyi.