JSP veya YAKUT / PHP?

2 Cevap php

Benim teknolojileri Kavşakta ve bazı bilgelik kelime veya dikkatli hikayeleri duymak istiyorum. Ben bir geliştirme ekibi montaj üzereyim ve her şey benim denetleyicisi tabakası tasarrufu ayarlanır - Ben hangi şekilde devam etmelidir ..? Ben şahsen deneyimli bir Java programcısı değilim ve kesinlikle hatta ASP düşünün asla (hiç) ama, kesinlikle PHP veya Ruby ile Apache düşünecektim.

Hususlar:

  • 6 ay gelişimi çizelgesi (yani devir anahtar)
  • Ağır veri işlemleri (ÇOK AĞIR)
  • Ağır medya deneyimi
  • Binlerce kullanıcı tarafından potansiyel paralel kullanım

Yorumlanmış kodlama vs server scripting artılarını ve eksilerini sizin düşünceleriniz çok duyacağız.

Teşekkürler!

2 Cevap

Java deneyimi var ise, Lift kabul var?

http://liftweb.net/

Bunun dışında, yakut, iyi bir seçimdir, sen işleme hızı hakkında endişelenmenize gerek yoktur. Eğer duymuş olabilir aksine, Ruby ve Rails oldukça iyi ölçekli olabilir.

, Listelenen herhangi teknolojileri ile tüm hedefleri vurabilir, ve :-) ağır uygulama sunucuları vb ile devam etmeye hazır olup olmadığını JSP, iyi görünüyor olacak

App karmaşık işlemleri ve çok iş parçacıklı senkronizasyonu, overcomplicated arabirimleri gerektirmez ise, php veya yakut ile iyi olabilir. Her ikisi de iyi ve büyük uygulamalarda olumlu sonuçlar var.

Şahsen, PHP (Ruby karşılaştırarak) JAVA geliştirici için daha kolay öğrenme eğrisi olduğunu düşünüyorum, ve daha hızlı size ilk sonuçlar verir. Ve PHP için iyi hosting bulmak çok daha kolaydır.

Python (ve Django) dışında da büyük ve uygundur. Eğer eğlenceli vakit varsa Google AppEngine etrafında oynayabilir.