PHPMailer ile e-posta gönderme ()

2 Cevap php

Ben bir bülten sistemi oluşturduk ve benim soru: Nasıl benim kod i e-posta adresleri yüzlerce bu posta göndermek zorunda olduğunu düşünüyor yazmak gerekir?

Ben ev sahibi yönetici ile ele aldık ve o ben dakikada fazla 6 biri benim e-postaları bir göndermek değil gerektiğini söyledi.

I $ zaman aşımı özelliğini kullanabilir miyim? Eğer öyleyse, nasıl?

Teşekkürler.

2 Cevap

(Yerine BCC kullanarak) postaları tek tek göndermek zorunda kalırsanız, ben (ne olursa olsun çözüm nihayet kullanacağız dakikası sadece 6 postaları gönderme sınırını saygı bir veritabanı kuyruğu kullanmak istiyorum aslında ) postalar gönderin.

Örneğin Eğer içeren bir veritabanı tablosu alıcı, konu, mailbody, lastsenddate, timessent ve durum olurdu.

Tüm e-postaları kaydetmek, bir keresinde bir dakika çalışacak ve (örn. status = "unsend") göndermek için kuyrukta bekleyen postalar hala orada olup olmadığını kontrol edecek bir cronjob kurmak daha sonra veritabanına, dışarı göndermek ve olacaktır. Eğer Sonra, kuyruğundan 6 maksimum (ya da her türlü sınırı) postaları almak onları göndermek, "göndermek" durumunu ayarlamak (artırmak ve "timessent" ve gerçek zaman "lastsenddate" bırakacağım Tüm postaların gönderildiğini kadar gibi) ve sonraki cronjob için bekleyin.

Eğer çeşitli avantajları var bu şekilde:

  1. Eğer Dakikada-limitini saygı olabilir
  2. Bir veritabanında tüm postaları ve daha sonra (örneğin kaç postalar öğrenmek için onlara ilgili olabilir - Geçen cuma gönderilen ya da belirli bir adres işlenmiş olup olmadığını öğrenmek için - - ve hangilerinin ne zaman ve kaç kez - Birisi iddia eğer o) bir mail aldım / veya çok hiç
  3. Bir posta durumunu takip ederek bir sıçrama-işleyicisi olduğunu edeceğiz örneğin uygulamak Bir mail döner, böylece bir süre sonra ilk kez "posta kutusu dolu" mesaj döndü adreslerini ulaşmak için postalama bir yeniden göndermesini başlangıç ​​olabilir eğer "sekti" bir posta durumunu ayarlamak
  4. Bir veritabanına postaları kaydederek, hatta kurulum veritabanı alan "StartTime" ekleyerek ve zaten ilkbaharda Noel-postalar sıraya böylece, gönderme-komut saygı bu tarih yapmak tarafından "ertelenen posta hizmeti" olabilir :)

Armut Posta insanların tahsis PHP e-posta göndermek için izin verir.

http://pear.php.net/package/Mail/