Uzun vadeli dağıtım için bir PHP Çerçeve Seçimi

7 Cevap php

Duplicate Question: What PHP Framework Would You Choose for a New Application and Why?


Biz yeni bir proje başlıyor ve biz bir çerçeve kullanmanız gerekir eğer kullandığımız ve hangi PHP çerçeve merak ediyorum.

Biz unflexible paradigma (WebForms, her şey otomatik-ama-so-esnek değil) şaşırıp almak istemiyordu çünkü kısmen yerine, ASP.NET PHP seçmek için karar verdi, ama ben bir PHP çerçeve bizi koymak inanıyorum aynı durumda.

Uygulama yıl için şimdi geliştirilen ve muhtemelen aktif olarak korunur olmayacaktır. Biz bir sonraki büyük re-gelişme 10 yıl önce olmayacaktır, çünkü zaman-dayanıklı olacak bir şey gerekir. Biz, standart ve anlaşılması kolay bir şey gerekir.

Ben bir veritabanı katmanı olarak Zend Framework, ve belki ADODB düşünüyorum, ama emin değilim. Ben de çünkü ağır bir bağımlılık ağacı listesinden PEAR hariç.

Görünüm gelecek yıllarda değişebilir çünkü, mantık ayrı ekranlara tercih olacaktır. Yani iyi bir şablon dili yapmalıdır.

Sen ne düşünüyorsun?

7 Cevap

Zend Framework, bu son ankete göre, şu anda, 2-1 oranında tarafından PHP için en popüler çerçeve gibi görünüyor:

"Which PHP framework holds a promise for the future?"

Yasal Uyarı: Ben onun 1.0 sürümü ile ZF proje üzerinde kurşun gibi Zend çalıştı.

Ben Zend gitmek için yol olabilir size katılıyorum. Ben aynı nedenle son zamanlarda çok sayıda çerçeveler içine bakarak edilmiştir ve Zend en desteği ile tek ve güçlü baz olarak öne görünüyor.

Ben sadece büyük projeler üzerinde kullandım ama Zend Framework benim için iyi çalıştı. Ben küçük, basit sitelerinde Kodu Igniter kullanılan ettik ve o da gayet iyi çalıştı.

Veritabanı katmanında gelince, ben her zaman sadece ne ZF teklifler (ben ne 99% hemen hemen sadece MySQL olsa) ile gittin. ADODB güvenli ... belki de Doktrini düşünün?

CodeIgniter bir loog var. O, sadelik, pratiklik ve MVC framework gelişimi arasında oldukça iyi bir uzlaşma.

Symfony gerçekten sağlam ve çok yapılandırılabilir.

http://www.symfony-project.org/

Biraz yavaş, ama onun "cesaret" anlayışı başlatmak zaman gerçekten aşağı şerit olabilir.

Ben, CakePHP'ye ve CodeIgniter'ı denedim çerçeveler, ben CakePHP'ye tercih ederim. CakePHP Ruby on Rails çok benzer, ve kutunun dışında çok mantıklı MVC işlevsellik olsun.

Çalıştığım danışmanlık başarıyla çok küçük ölçekli ışık kullanımı, intranet uygulamaları için çok büyük istek ağır müşterileri için pek çok CakePHP uygulamalar hayata geçirmiştir.

Biz son zamanlarda ön birçok grafik ve Flex animasyon yoğun uygulamalara biter bina ve AMF eklenti ve CakePHP kullanarak ön uç hizmet veren tercih ettik

i PHP MVC yüzleri gibi

use mvc\Controller;
use mvc\View;
class PF2 implements Controller
{
    public function Controller() {
        return new View("view",array("name"=>"bora"));
    }
}

http://www.webmahsulleri.com/category/php/php-faces/