Eğer iş istasyonu veya bir sunucu üzerinde, nerede web geliştirme ortamı duruyorsun?

9 Cevap php

Birkaç yıl içinde ben geliştirme ortamı olarak benim iş istasyonu kullanıyorum. Ben web geliştiricilerin çoğu kendi sunucuları çalıştırmak için kendi iş istasyonu kullanmak olduğunu düşünüyorum, Apache, Tomcat, melez vb samba ile belge kök klasör payı ile başka bir şehirde bir Unix geliştirme sunucusu olduğu bir şirkette çalışmaktayım. Eclipse PDT ve RubyMine gibi IDE kullanımı nedeniyle hala benim Windows PC'de geliştirmeye çalışıyorum ben böyle helpdesk bilet ve malzeme ile rahatsız olmadan kendi başıma bir şeyler denemek istiyorum çünkü dosya sistemine hızlı erişimi gerektirir. Ben kolayca / kaldırma yazılımı yükleyin, benim araçlarını çalıştırmak için tercih.

Asıl sorun, Windows kullanmak zorunda ve ben Unix bir simialr ortamında gelişebilir edemezler. Üretimi Örneğin biz, Windows Yolcu olarak, Yolcu sahip kullanılamaz ve paylaşılan bir ortam, PHP / Raylar beri, gelişme I http://localhost:3000/ ile ve PHP Raylar URL'leri gereken sadece {[(1)] }, üretimi sadece [(2)]} Raylar ve http://domain.com/ {var

Yani developemnt sunucu iş istasyonu veya bir uzak sunucuda çalıştırmak mı?

Benim uygulama en kabul olduğu bir onay istiyorum. Teşekkürler.

9 Cevap

(Her yerde benim iş istasyonu gider ve ben uzak bir sitede olduğumda bant genişliği konusunda endişelenmenize gerek yok gider avantajı vardır) benim iş istasyonu üzerinde bir VM

Daha sonra genellikle canlı sitede yayınlanmadan önce test için canlı sunucuyu taklit eden bir hazırlama sunucusuna yayımlamak, benim iş istasyonu üzerinde gelişir. Hiçbir evreleme sunucu olduğunda, bu adım atlanır.

Linux üzerinde çalışmak, bu yüzden benim sunucular RedHat, Centos ve Ubuntu'nun bir karışımı olarak sorun yok.

Siz, örneğin, makine üzerinde bir sanal makine oluşturmak olabilir VirtualBox VMWare ile, o uzak sunucuyu taklit eder. Bu şekilde geliştirmek için yerel olmayan bir Windows ortamını olurdu.

Ben yapılan değişiklikleri anında erişim için yerel bir gelişme sunucu var, aynı şeyi. Ben can zaman, ben üretim web sunucusu yanı sıra kapsamlı test için bir hazırlama süreci oluşturmak.

Pre-installed Linux for Web Developers? : (bir kutu ya da bir VM ya) yerel bir Linux web sunucusu çalıştıran istiyorsanız, bu soruyu kontrol

Ben Apache ile, bir Windows makine üzerinde gelişir. Ben değişikliklerden memnun olduğum zaman, ben müşteri geribildirim için bir test sunucusu (FreeBSD, Apache) için onları itmek, ve sonra onlar mutlu olduğunuzda, üretim sunucusuna (Debian, Apache) değişiklikleri itin.

(Özellikle MySQL tablo isimleri,) işletim sistemleri arasındaki küçük harf duyarlılığı farklılıklar gibi komik şeyler dışında, herhangi bir platform tabanlı sorun olmadı.

Oldukça çok ben vardı tek sorun benim test sunucusu üzerinde yüklemek için gerekli olan PHP modülleri sergiyi, ilk kurulum oldu. Benim üretim sunucunun Kur'ın benim kontrolüm dışında.

Benim kural şudur: yerel olarak çalışmak ve sürekli entegre.

Ama TBH Gerçekten ben dev çevre ve üzerinde çalışıyorum proje bağlıdır.

Genel olarak ben değil birçok nedenden dolayı benim kutusunda tüm ortamı olan İstediklerim:

  • Ben entegrasyonu çoğaltmak mümkün değilim
  • Ben sorunları çoğaltmak mümkün değilim
  • Evden veya ağ olmadan çalışabilir

MEZUNLARI veritabanı çok büyük, ya da kimlik doğrulama sistemi başka bir bölümü tarafından inşa edilmiş oldu ve ben kendi başıma dağıtmak / build olabilir sadece çünkü benim kutunun üzerinde olamazdı hangi projeler vardı ...

Benim laptop kodlama gibi. Ben sadece web geliştirme olduğum ben seyahat ediyorum çünkü farklı yerlerde çok taşınabilir ve kod olmak için güçlü olmak ister.

Sonra git itme ya da svn teslim almaları yapabiliyor olmak benim ana depo ile herhangi bir değişiklik senkronize ve daha sonra datacenter bir sunucuda benim ana geliştirme platformu bugüne kadar oldukça hızlı bir şekilde olmasını sağlamak anlamına gelir.

Ben her zaman etrafında hareket değilse, eminim benim iş istasyonu kullanmak istiyorsunuz.

Tek başına ya da takım üzerinde çalışıyorsanız cevabı çok bağlıdır ve yöntem dosyaları paylaşmak ve aktarmak için kullanılır (Subversion, Git, SMB, FTP, ...)

Geçmişte biz pencereleri hisse (samba) aracılığıyla paylaşılan yerel developement sunucusu (Debian / apache), erişim dosyaları için kullanılan, FTP ile uzaktan (ön) üretim sunucularına yayın. Ama, bu dreamweaver zaman oldu ve biz aynı proje üzerinde birlikte çalışma sorunları bir sürü vardı. Kötü durumda uzak ekipleri, FTP istemcileri genelinde painfull sürüm yönetimi ile iş paylaşımı.

Şimdi, dosyaları paylaşmak ve yayınlamak için windows üzerinde apache (wampserver) ans SVN kullanma eğiliminde. Tek başına çalışırken şeyi komplike görünebilir, ama ekip çalışması için çalışma eski yolu ile karşılaştırma vardır.

The issues with php/mysql on windows are known : - less stability and responsiveness - Paths must be written unix-way to avoid troubles switching to linux servers (C:/dir/file.php instead of C:\dir\file.php) - You must pay attention to mysql table names and filenames case, because if an error in case happens it won't throw an error on windows. You get the slap when you switch to production server - Command line tools / Apache or PHP extensions that are inexistant in windows world

Biz tezler sorunlardan kurtulmak için linux iş istasyonu ou Mac'ler kullanan insanların bazen çalışmıyor.

Lütfen developement süreç developement istasyonunda Yolcu gerektiriyorsa, ben daha iyi bir linux iş istasyonu kullanın veya bir VM içinde hafif apache sunucusu çalıştırmak istiyorum düşünüyorum.

Bizi onun tüm SVN için. Tüm geliştiriciler gün için ayrılmadan önce dosyaları kontrol etmek gerekiyor geliştirici sürümü için bir dal. Build sürümü, nihai çalışan veya imara ya da konuşlandırılabilir biri için bir dal burada yer alacaktır. Sonra test ve demo için kullanılan sahne sistemi vardır. Sahnede kopyası her zaman yapı dalından olacaktır.

Lokal. Neyse ki Visual Studio, bu oldukça basit yapar.

Ben rahatım bir devlet olsun, biz test orada bunu isterseniz o canlı iter, bir beta sunucusuna yayımlamak.

Bilgi alanı