Windows XP'de sanal LAMP makine oluşturmak için en kolay yolu?

11 Cevap php

Ben Apache, MySQL ve PHP bittiğinde benim XPSP3'te makinede bir test ortamı kurmak gerekir. Benim orijinal test ortamı Win2k altında bu üç koştu eski bir kutu oldu. Bu kutu öldü. Nihai barındırma ortamı Pardus Linux olduğu için, Windows üzerinde çalışan uygun değildi.

Bu gün XP'de bir sanal makine kurmak için en basit yolu nedir? Ben kodlama olabilir zaman test ortamında ile müdahalesi bütün vaktimi harcamak istemiyorum.

Bir takip söz olarak, benim dağıtım olarak benim test ortamında aynı dağıtımı kullanmak için ne kadar önemli? Ben hiç CentOS bilmiyorum, ama ben Fedora veya Ubuntu ile rahatım.

11 Cevap

Ücretsiz VMWare player indirin ve VMWare appliance marketplace gelen önceden yapılmış Açık Kaynak LAMBASI VM'lerin birini yükleyin. VM cihaz pazarı dışında birçok yerde de mevcuttur.

VM büyük - Ben onları seviyorum. Başlamak için gerçek bir acele Ama eğer, Windows için WAMPServer bir göz atın: http://www.wampserver.com/en/

VMware VMware sunucusunu indirmek için iletişim bilgilerinizi göndermeniz gerekir.

Sun's VirtualBox iş bitmiş olur ve sadece kayıt ya da sorunsuz uygulama indirebilirsiniz. "Host Ağ" ile kurmak ve LAN içinde kendi IP adresi ile SSH LAMP örneğine bağlanmak mümkün olacak.

Click here to download pre-built Virtual Box images, VMWare sanal aletleri benzer.

Ben hızlı ve en kolay yolu VirtualBox ve Ubuntu Sunucu görüntü ile olduğunu düşünüyorum:

  1. http://www.virtualbox.org/wiki/Downloads adlı VirtualBox alın
  2. Ubuntu sunucu görüntüsü almak http://downloads.sourceforge.net/virtualboximage/ubuntu-8.10-server-x86.7z (isntalled LAMP sunucusu, MySQL root şifresi toor olduğunu)
  3. Yere yansımasını ayıklayın
  4. VirtualBox yükleyin
  5. Open VirtualBox> Sanal Ortam Yöneticisi Dosya gidin
  6. Add butonuna tıklayın ve size görüntü elde yoluna gidip seçin ve ok tıklayın. (Eğer bir sabit disk görüntüsü oluşturduk)
  7. Şimdi VB ana penceresinde yeni bir makine oluşturmak için Yeni'yi tıklatın. Sonraki
  8. Bunun için bir isim belirleyin ve "İşletim Sistemi ->" set Diğer "ve" Sürümünün "->" Diğer / Bilinmeyen "Next.
  9. En az 256MB ayarlayın temel bellek. Sonraki
  10. Şimdi zaten oluşturduğunuz hd görüntüyü seçin. Sonraki
  11. Finish. Şimdi yeni oluşturulan VM gidin, sağ tıklayın ve "Ayarlar" ı seçin
  12. Genel seçeneklerinde Gelişmiş sekmesini tıklatın ve (CPU destekliyorsa) PAE / NX ve VT-x/AMD-V Etkinleştir'i seçin. Ok tıklayın
  13. Artık VM seçin ve Start olabilir

Şimdi bir lamba Server var ;) Bilgisi burada Ubuntu Server Guide


Kredi için:

Bu VMWare LAMBASI aletleri ya da daha fazlası için Google "VMware lamba" birini deneyin:

www.xampp.org

şu naber

Ben CentOS sitesi I ISO'larına arayan gitti son kez indirmek için bir VM mevcut vardı oldukça emindi, ama şimdi ... belki başka bir şey ile karışık olması bulamıyorum. Ne olursa olsun, CentOS ISO'larını edinme yeterince kolaydır, ve sadece bir VM içine yükleyebilirsiniz. Diğerleri söylediler gibi Ya da, VM pazar kontrol edebilirsiniz. I this one sadece neye ihtiyacınız olabileceğini düşünüyorum, ama ben çok zor bakmadı.

VMWare Server veya VM Player serbest LAMP stack virtual appliance (önceden yapılandırılmış bir VM) ile ücretsiz sürümünü kullanın

Diğer zaten VMware sanal cihaz mağaza doğru işaret etti, bu yüzden ben sadece diğer sorunuza cevap olacak: Fedora ile rahat iseniz CentOS ile oldukça iyi başa gerektiğini, hem dağıtımlar RedHat tabanlı olduğundan. Ve bu nedenle ben size üretimde kullandıkları olacak tam olarak aynı dağıtımın kullanmanızı öneririm edeceğiz; dağıtımlar arasındaki fark, genellikle az ama bazen ısırabilir.

bye!

Bütün bu Wamps ve Xaamps gerekli değildir. Windows üzerinde LAMP kullanmak için en iyi yolu, elle yükleyerek olduğunu. Bu şekilde kontrol edilir ve ayrıca bir çok öğreneceksiniz. O nedenle burada bu konuyla ilgili benim howto var çok basit:

LAMP on Windows

Windows için WAMPServer için başka BÜYÜK oy: http://www.wampserver.com/en/

Ben bir VM denedim ama benim netbook üzerinde çok fazla kaynak gerekli (evet netbook) ve yönetmek yedekleme ve ve dosyaları taşımak için başka bir işletim sisteminin karmaşıklığı ekler. Temelde benim zaman çok başka bir OS ile oynuyor sınırlıdır.

WAMPServer yüklendiğinde, ben sadece benim mevcut proje yeri için bir takma ad ayarlamak için gerekli, MySQL içine benim veri yüklemek ve ben gitmek için iyi oldu.

Gerçekten ben bunu önce çağlar bulurdum diliyoruz.

Ben diğer yanıt upvoted olurdu ama ben henüz oran yok .. :)