VistaPrint / CafePress / Zazzle benzer bir şey yeniden PHP kullanma.

2 Cevap php

Ben istemci kullanıcıları, yazdırılabilir bir tasarım, boyut, kırpma, arka plan görüntüleri yüklemek metin eklemek için istediği bir web sitesi üzerinde çalışıyorum. Birden fazla sayfa için bunu daha sonra 'kitap' bir pdf oluşturmak

Ben şu konular / sorular çalıştırıyorum ve sadece ben başlayabilirsiniz nerede görmek gerekir am

  • Benzer bir şey yapabilirsiniz, herhangi bir PHP geliştiricisi paketleri vardır. Ben bir resme metin eklemek için de jquery kırpma araçlarını ama bir şey gördün mü?

  • Ne kadar çözünürlük tutmak istiyorsunuz? Nihai metin resim 150dpi olması gerekiyor kırpılmış eğer ben onları 72dpi görüntü üzerinde çalışma var olacağını tahmin ediyorum kesilirken, daha sonra bir şekilde büyük görüntüde kırpma ve değişiklikleri uygulamak?

Çözümleme sorunu büyük bir anlaşma değildi ben bu konuda bu şekilde devam ediyorum:

  • Basit resim upload
  • Boyutlarını düzeltmek için kırpma fotoğraf jquery kullanın
  • Gdlibrary ve imagettftext etrafında Mess () bir görüntü (sayfa) üzerine metni almak için
  • Her 'sayfa' bir pdf oluşturmak için FPDF gibi bir şey kullanın

Bu ona ve çözünürlük konusunda herhangi bir düşünceleri hakkında gitmek için doğru yoldur. Herhangi bir yardım için teşekkür ederiz!

2 Cevap

Birincil araç olmalıdır ImageMagick. ImageMagick, kesmemi yeniden boyutlandırma, ölçekleme, bindirme metin veya grafik, görüntü birleştirme ve özel efektler uygulayabilirsiniz. Ayrı bir araç kullanarak yerine PHP'nin görüntü işleme araçları arasında büyük bir avantajı diğer mekanizmalar aracılığıyla toplu olarak aynı dönüşümler yapmak, hatta daha duyarlı web tutmak için başka bir sunucuya işi teslim olmasıdır. Eğer web sitesine sıkıca entegre etmek istiyorum Ve eğer MagickWand For PHP arabirimini kullanabilirsiniz.

Kırpma, görüntünün yalnızca boyutlarını DPI değişmez. Ölçekleme, diğer taraftan, hem de değiştirilebilir.

Sen Gallery bir göz, aradığınız bazı işlevleri ile bir GPL'li programı ve PHP ile yazılmış almalıdır.

domPDF bir PDF HTML dönüştürmek için iyi bir araçtır. Eğer bir arka plan görüntüsü olarak yükleyebilir görüntüyü kullanabilirsiniz bu şekilde, daha sonra herhangi bir standart HTML etiketi üzerinde metin koymak.

Kadar görüntünün boyutunu değiştirme dışında yapabileceği varsa kadar çözünürlük / dpi sorunu gider, ben emin değilim. Ben görüntüleri değiştirmek için iyi araçlar bir yeri vardır ki, This PHP Library bakarak tavsiye ederim.

Ben bu araçların bir kombinasyonu ile, baskı için uygun olan bir PDF yapabilirsiniz HTML oluşturmak ve kullanmak mümkün olacak düşünüyorum.