Web sunucusu intranet arka-ofis veri?

1 Cevap php

Ben bir müşterinin e-ticaret webstore yükseltme am ve gerginliği biraz vurdu.

Mağaza PHP bir ısmarlama kümesidir. Her satışında, kredi kartı tüccar hesabı arayüzü üzerinden şarj ve ardından sipariş müşterinin masaüstü INBOX'un gönderilecek olmasıdır. Şirket büyüdükçe istemci elle e-posta ile sipariş onaylarını dosyalama daha fazla zaman harcıyor Ancak, bu, tırmanılamaz oldu.

Ben web sunucusu üzerinde bir veritabanı oluşturmak ve veritabanına satış saklamak için PHP mağaza komut değiştirmek istedim. Sonra istemci bir tarayıcı ile bir SSL extranet portal giriş ve güvenli satış görürdünüz - aynı web sunucusu üzerinde veritabanından beslenen.

Değil kredi kartı bilgileri saklanır olsa bile - - Sadece adları, e-posta adreslerini ve ürün satın, ve bu ancak müvekkilinin web sunucusu üzerinde müşteri verilerini istemiyor çünkü o bu istemediğini söyledi. O verileri yalnızca intranet bağlı olduğu ofisinde, bir sunucuda depolanmış olması tercih ve hiçbir dış erişimi vardır.

Şu anda veri depolayan intranet sunucusu tabii ki, dışarıdan erişilemez ve böylece satış süreçleri web sunucusundan erişilemiyor.

Bu web sunucusu üzerinde satış verilerini olması norm mi? SaaS şirketler bu nasıl yapabilirim? Bir veritabanı, web sunucusu üzerinde kendi abonelik müşteri veri var mı?

Müşterinin isteği uygulanabilir olup olmadığını, satış otomatik olarak işlenir ve sadece e-posta yoluyla değil, ancak bu satış daha çok web sunucusunda daha intranet makinede rüzgar sahip olmak zorunda standart kabul edilen yaklaşım nedir? Intranet makine web sunucusu oturum ve web sunucusu geçici bir tablodan satış "kapmak" olurdu? Web sunucusu sadece intranet sunucu bağlantıyı hizmet ve ona yeni satış beslemek, ve sonra web sunucusu gelenler satış kayıtları kaldırmak için çalışan özel bir hizmeti var mıydı?

Temel olarak, bir intranet makineye bir kamu web sunucusu makinesinden satış verileri hareketli standart yolu nedir? Ya da ben doğru bir şekilde bu sorunu yaklaşan değilim?

1 Cevap

Ben senin soru biraz kusurlu görünüyor söylemek için üzgünüm. Ben de web sunucusu üzerinde müşteri verilerini istemem, ama onlar intranet üzerinde olması anlamına gelmez. Neden sadece web sunucusu ve intranet bağlantıları kabul edecek bir özel makine üzerinde veritabanı yok? Bağlantılarının her iki tür tabii ki, şifrelenmiş olmalıdır.

Ben bu tüm müşteri ne istediğini bağlıdır ve istemiyor sanırım. Ama açıkça o onları istiyor, müşteri verileri almak için bir yol olması gerektiğini onu yapmak oldukça kolay olmalıdır. Ben kesinlikle bir ulaşım aracı olarak e-posta tavsiye etmem.