SVG ya Tuval PHP çıktı kütüphaneler grafik?

5 Cevap php

Ben belki bir ExtJS projeye entegrasyon için, SVG (veya Tuval) için çıktılar PHP ile yazılmış bir grafik kitaplığı için arıyorum. I http://pchart.sourceforge.net/index.php görünümünü gibi ama bitmap çıkış yapar ve GPL lisanslı olan, proje dahili ticari bir proje olduğu için muhtemelen bir show-stoper olacak.

Herhangi bir öneriniz?

5 Cevap

Bu aradığınız oldukça ne olmayabilir, ancak Google Charts için bir PHP Nesne sarıcı var:

http://code.google.com/p/gchartphp/

Eğer GD kütüphanesi ile gerçek görüntü oluşturmak için PHP gerekiyor?

Eğer kütüphaneye herhangi özelleştirmeleri yaparsanız (Bu eski bir konu olduğunu biliyorum ama benim iki sent eklemek düşündüm.) Kütüphaneler için geçerlidir GPL Benim anlayış ticari kütüphaneleri kullanan bir uygulama geliştirmek olduğunu, ancak sürecinde sadece bu özelleştirmeler için kaynak kodu kullanılabilir hale getirmek için gereklidir. Eğer uygulamayı dağıtmak ve onunla kütüphane eğer paket de kütüphane ile GPL bilgileri korumak gerekir. I http://www.goat1000.com/svggraph.php SVGGraph bir gitmek vermek üzereyim.

Bu Canvas tabanlı değil ama kendinizi sıkışmış bulursanız, i Open Flash Chart öneriyor

ezComponents 'Graph component svg dahil farklı formatlarda, içine hale getirebilir.

Ben çok http://solutoire.com/flotr/ PHP + Flotr çözüm öneriyoruz

Sizin için grafik çizmek bir JavaScript kütüphanesi Flotr, PHP den çıkış olarak JSON iletebilirsiniz. Bu inanılmaz hızlı, ve sizin ölçümleri değişiklikler ile anında sizin grafik güncellemeniz gerekir, özellikle zaman, çok iyi çalışıyor.

Flotr bir JS kütüphanesi olduğundan, sizin sayfa yüklendikten sonra yapmanız gereken tüm istemci tarafında bunu güncellemek veya ek veri noktaları için geri sunucuya hızlı bir Ajax isteği çalıştırılır.

http://www.solutoire.com/experiments/flotr/examples/json-data.html: İşte Flotr ajax kullanarak on-the-fly JSON veri çekerek bir örnek

Ben Flotr + PHP tercih ederken, orada kabaca aynı şekilde çalışır PHP için tam özellikli bir grafik kütüphanesi de bulunuyor, ama bu tam bir kütüphaneye (JS + PHP) olarak sarılmış bulunuyor: http://phpchart.net