Firefox Yükleme Formu Sayı

6 Cevap php

Ben, bir dosyayı alır onu boyutlandırır ve kırpılmış kare resmini oluşturur php bir yükleme komut dosyası oluşturduk. Script kendisi, ince iş gibi görünüyor.

Ben tarayıcı yükleme animasyon gösterir Gönder düğmesini tıklayarak üzerine, Firefox ile bir görüntü yüklemek için çalıştı, ancak bu komut dosyası çağırır asla Ancak, bu sadece geçerli sayfada kalır. Bir resim upload etmezseniz, o zaman komut dosyası bulunabilir ve çalıştırılır.

Ben safari çalıştı, ve ben aynı sorun alamadım, ben onu işleyecek, formundan bir resim yükleyebilir ve bana doğru sayfa alabilir.

Ben sadece formdan temel bir komut dosyası yorgun çağırarak ettik, sadece $ _POST ve $ _FILES yazdırır ve görüntü yok eğer ben, bir görüntü varsa, o script almazsınız, aynı sonucu elde mevcut, iyi çalışır.

Herkes ne bir fikrin oluyor eğer ben merak ediyorum?
/>

=Update=

Tamam, ben hala bu sorun var, ben o zaman neyin neden olduğunu bulduk düşünüyorum görünüyor, ama sonra tamamen çelişmektedir şey bulmak.

Şu anda, benim Firefox önbelleğini temizleyin sonra başarıyla yükleyebilirsiniz fark ettik, ama ben başka, ben yapamam yüklemeye çalıştığınızda ben ancak o zaman, bir resim yükleyebilirsiniz, sadece Yükleniyor "sonra bağlantıyı sıfırlar. .. "biraz.

Ayrıca, ben Ctrl + F5 birkaç kez can ve üzerinden başka bir yükleme olsun fark ettik.

Bu etrafında yolu olmasına rağmen, onlar yüklemek gerekir her zaman çerezleri temizlemek ya da yenilemek için kullanıcılara gerektiren bir form olmasını istemiyorum. Daha önce de söylediğim gibi, bu hata IE / Opera / Safari / Chrome oluşmaz.

It seems like Firefox is storing something, I’m not sure what. Any help would be gratefully appreciated.

Burada yardımcı olursa ben kullanıyorum kodudur.

HTML Formu

<form enctype="multipart/form-data" action="<?php echo $_SERVER["PHP_SELF"]; ?>" method="POST">
<label for="file">Choose a file to upload</label>
<input id="file" name="file" type="file" /><br />
<input type="submit" value="Upload File" name="submit" />

Ve PHP:

if (isset($_POST['submit'])) {

  echo "Processing...<br/>";

  if (isset($_FILES['file']['name'])) {
      $file_array = $_FILES['file'];

      echo "Uploading...";
      upload File($file_array);
      echo "...Done";

  }
}

Bana neler olduğunu görmek için yankılanırken vardır. Bunların hiçbiri aslında çıkıyorsa. Yani nedense formu teslim olmak değildir. Hangisi komut almak değil bu yüzden. Ben neden olsa hiçbir fikrim yok. Ben hiçbir CSS veya JavaScript hatalarını var.

== Update ==

Tamam ben hala şans biraz daha şeyler denemeye ve varlık ettik, HTML, CSS ve JavaScript hepsi geçerlidir. Benim Firefox profilini yeniden ettik, bir IIS Sıfırlama'yı yaptık. Ve hala şimdi şans.

Ben tekrar test edildi ve ben o zaman (bağlantı sıfırlandı önce) yükleme ortasına durdu ve bu kez web sitesinin farklı bir sayfaya gitmek için çalıştı, ve donma hala "Yükleniyor söyleyebilirim, devam etti .. . "ve" localhost bekliyorum ... ". O ne yapacağını gerçekten emin değil, ben var bazı ayarları nedir? Ama o zaman neden diğer tarayıcıları etkilemez?

== Update ==

Aşağıda belirtildiği gibi, AVG LinkScanner / Aktif sörf kalkan bu sorunu neden görünüyor gibi görünüyor, ve diğerleri ile benzer sorunları olan birçok raporlar vardır. Ben v9.0.790 AVG Free v9.0.733 güncellenmiş ve ben HALA aynı sorun var. Bir AVG sorun gibi görünüyor çünkü ben AVG destek forumları göz ve belki orada bir şeyler göndermek için gidiyorum.

Herkes daha fazla fikir var yoksa, aşağıda gönderin. Bu çok takdir ediyor :)

6 Cevap

Tamam, im yerde bu ile alıyorsanız, bu sadece aptal bir hata olduğunu düşünüyorum ama okumaya olabilir.

I < body> .. vb etiketleri ve sadece var ..

<form enctype="multipart/form-data" action="up.php" method="POST">
    <label for="file">Choose a file to upload</label>
    <input id="file" name="file" type="file" /><br />
    <input type="submit" value="Upload File" name="submit" />
</form>

Sonra ben firefox form gönderildiğinde, askıda kalacaktır bu sorunu olsun.

I varsa doğru etiketleri gibi ..

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en"> 


<head>
<title></title>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>

<body >

    <form enctype="multipart/form-data" action="up.php" method="POST">
    <label for="file">Choose a file to upload</label>
    <input id="file" name="file" type="file" /><br />
    <input type="submit" value="Upload File" name="submit" />
    </form>

</body>

</html>

Daha sonra bu çalışıyor görünüyor. Şimdi bu basit görünüyor, ama ben sadece sayfasında yer alır, sadece form kodu içeren bir dosya var ve bu yüzden ben kadar dinamik benim sayfaları oluşturmak.

Kadar ive var gibi Thats, ayrı bir dosyada form kodu olan althought onun hep birlikte koymak sunucu tarafında beri hiçbir fark yapmak gerekir.

Bazen, relative yolları aslında ama ./, örneğin ile yolu önek current directory belirtmek deneyin emin olun, farklı tarayıcılar tarafından farklı değil algılanmaktadır:

$target_path = "./public/photos/";

Kodun geri kalanı bana gayet iyi görünüyor.

Eğer doğru FF ve görünümü kaynağı tıkladığınızda ("i gibi .. doğru etiketleri varsa" aşağıda) yukarıdaki kodu yapar gibi o zaman, tam olarak bakmak gerekir.

xhtml 1.0 specification Gönderen

HTML 4 defined the name attribute for the elements a, applet, form, frame, iframe, img, and map. HTML 4 also introduced the id attribute. Both of these attributes are designed to be used as fragment identifiers.

In XML, fragment identifiers are of type ID, and there can only be a single attribute of type ID per element. Therefore, in XHTML 1.0 the id attribute is defined to be of type ID. In order to ensure that XHTML 1.0 documents are well-structured XML documents, XHTML 1.0 documents MUST use the id attribute when defining fragment identifiers on the elements listed above.

Belki bir id ekleyerek form sorunu düzeltmek olabilir.

Belki if (isset($_POST['submit'])) { ve değişken $_POST['submit'] FireFox dahil değildir yanlış shomething?

<pre>
    <?PHP
        print_r($_POST);
    ?>
</pre>

Bu kadar yardım gitmiyor ama ben tam olarak aynı sorunu yaşıyorum. Hatta FF yeniden yüklü, temizlenir önbellek, (- hem yük ve yazı geri doğrulama olmadan ve PHP dışarı çıkardı hepsi ile çok basit bir form) sağ aşağı kodunu elimden. Ben FF 3.6.13 de sorun var ve tüm kod mükemmel çalışıyor Safari (win), Chrome, Opera ve IE güncel sürümleri karşı test ettik. Benim kod olarak sıkı XHTML doğrular ve tüm önerileri üzerinde daha ben (aynı bilgisayarda) web sitesi benim yerel kullanıyorum ne var ... zaten.

MANY AVG Link Scanner doğru beni işaret ... bu sorunu çözmek yok ama yine de FF "tüm" diğer tarayıcılar üzerinde AVG Link Scanner ile güzel oynamak gibi bir hata var beni düşünme bırakır devre dışı bırakmak için teşekkürler.