Yeni kullanıcılar canlı sunucuda giriş yapamıyorum, ama yerel dev sunucuda (cms MODX) olabilir

1 Cevap php

Ben kullanarak bir sitede CMS işlevler ekleyerek oldum modx Evolution 1.0.2. Ben benim yerel dev sunucuda bu işi yapıyorum (MAMP) ve yakın zamanda paylaşılan bir bilgisayar (Bluehost) ve her şeyi sitenin bir kopyasını koymak, yeni kullanıcılar dışında iyi çalışıyor gibi görünüyor (giriş yapamıyorum Yanlış kullanıcı adı / şifre kombinasyonu). Benim yerel dev sunucuda oluşturulan (ve SQL ithalat yoluyla ithal) edildi Kullanıcılar sürece ben kendi şifrelerini değiştirmek yok gibi iyi çalışır.

Ben siteyi dağıtılan yolu SFTP yoluyla dosyaları yükleme ve sonra benim yerel dev sunucudan DB ithal gereğidir. Daha sonra bu eski tarif edildiği gibi bir kaç yol ayarları değiştirilebilir moving guide.

1 Cevap

Yani yanlışlıkla veritabanı harmanlama için "ucs2_general_ci" yerine benim yerel dev sunucu, "utf8_general_ci" için kuruldu ne batmıştı. Doğru veritabanı kendisi ayarlamak, ancak tüm tabloları. Bu değişen sorunu sabit gibi görünüyor. Ben bu olduğunu emin değilim, ama ben başka bir şey değişti çünkü olmalı sanırım.