Wordpress veya bir PHP Framework kullanarak Önerileri?

4 Cevap php

Şu anda kendim için bir blog türü web sitesi inşa ediyorum. Ben geçmişte wordpress kullanılan ve gerçekten zevk, ama var ben genelde bunun için kesmek yazılı bogged sadece bir blog daha inşa geldiğinde.

Ben yapıyorum sitesi hemen hemen bir blog olacak, ama bunu bir 'soru-cevap' yan (NOT A FORUM - Tamamen Q & A) ile bir. Bu nedenle, bbPress ve BuddyPress oldukça isabet etmez. Ben şimdi bir süre için CI kullanmış, ama güvenlik söz konusu olduğunda ben kısa düşmek. CI Ancak, Kohana yapar, bir auth kütüphane yoktur.

Benim soru: Benim site üzerinde tam kontrole sahip olmak istiyorum, ama ben güvenlik bölümü bilgi benim eksikliği endişeleniyorum. Ben bir üs olarak Wordpress kullanarak daha iyi olurdu, ya da Kohana gibi bir şey kullanmak uzun vadede benim için faydalı olacaktır?

Sizin tavsiye büyük beğeni topluyor.

4 Cevap

Her şeyden önce, ben Wordpress ve Kohana karşılaştırmak olamaz söylemek isterim. Tek bir içerik yönetim sistemi ve diğeri bir programlama çerçevedir.

Sorunuza gelince: Eğer güvenlik ile deneyimli değilseniz belirtti beri ben Wordpress sopa ile öneririz; Onların ne yaptığını biliyor geliştiriciler tarafından sürdürülür.

Siz devam edin ve bir şey yaratmak istiyorsanız kendinizi o emin bunları çözmek için tüm güncel güvenlik sorunları ile güncel-up ve nasıl tutmak. PHPSEC, OWASP ve PHP Security: Burada ilginizi çekebilir birkaç kaynak vardır. (Wordpress eklentileri yazıyoruz gibi) muhtemelen zaten bu okumalısınız.

Seçtiğiniz iki şekilde iyi şanslar.

Hmm, sizin ihtiyaçlarınıza değiştirmek yerine, wordpress için "hack" yazabilirsiniz.

If you think you can write the security better, than use Zend Framework since it has a Auth lib. http://framework.zend.com/

Ben gerçekten Kohana hakkında bilmiyorum

Hmmm ... Sorular ve Cevaplar için, Qhub bakabilirsiniz. Ben aboutto bir evlat edinme danışman var benim bir müşteri için bunu uygulamak ediyorum. O e-posta yoluyla sorular ton alır ve her zaman tekrar tekrar aynı olanlar var. Ben bir süre geri Design Reviver gördüm ve ben bunun harika bir fikir olduğunu düşündüm. Artı Qhub ve kurucularından biri ile temas var ve onlar sadece benim müşteri soruları cevaplamak mümkün istiyorum çünkü gerçekten çok iyi bir haber olduğunu biraz daha fazla gizlilik ve imtiyazlar kontrolleri uyguladıklarını söyledi.

Ben dürüst olmak Qhub ile WP kullanmak istiyorsunuz. Bu bir blog tipi site ve zaten WP ile rahat ediyorsanız, niye sopa ile değil?

Bu yardımcı olur umarım!

TDO Mini Forms plugin göz atın. Ben o mükemmel ihtiyaçlarınıza hizmet edebilir düşünüyorum!