NetBeans kaynak dosyaları farklı dizinde CVS dosyaları nasıl?

1 Cevap php

Ben şimdiye kadar CVS kullandıysanız değil NetBeans bir proje var. Kaynak dosyaları ile dizin /www/source_files ve proje dosyaları ile rehberi olarak adlandırılır diyelim /www/project_files. Depodaki modül farklı kaynak dosyaları dizine daha denir. Ben CVS kontrol etmeye çalışıyorum, bu aslında bana göre gayet modül denir tam olarak nasıl adlı bir dizin oluşturmak için beni zorlar. Ben yeni bir proje oluşturmak istiyorsa bunu bana sorar düz sonra. Ve burada sorun başlar. Ben bunu istemiyorum ve ben nasıl CVS ile yeni oluşturulan dizini bağlamak için hiçbir fikrim yok ve benim proje ile dosyaları kontrol etti.

Ben aşağıdaki yapıda bitirmek istiyorum:

/www
    /source_files
    /project_files
    /cvs_files

Bunu nasıl herhangi bir fikir? Ben NetBeans 6.8 kullanıyorum.

1 Cevap

Tamam, ben burada benim kendi soruyu yanıtlamak için gidiyorum. Ben farklı bir şey buldum, ama temelde ben istediğim gibi aynı işi yapar.

Ben daha önce yaptığım gibi, /www/source_cvs içine CVS modülünü kontrol etti. Ben yeni bir proje oluşturmak istiyorsa o zaman bir kez daha sordu. Bu kez evet dedi ve bir proje in checked out directory yaptı. Ama aynı zamanda "Sources klasöründen başka bir konuma dosya kopyalama" kontrol ve /www/source_files olarak ayarlayın.

Yani sonunda, ben de CVS dosyaları olan dizinde tüm zaman çalışma, ama ben her zaman kopyalar temiz başka birine bu dizinin bütün içeriğini.