Java web uygulamaları Türleri

3 Cevap java

(Şu anda Stripes öğrenme) Java tabanlı web çerçeveler için oldukça yeni olan biri olarak, ben meraklı .. web uygulamalarının ne tür onlarla yaratıyor oldu? Ben başka bir blog motoru ya da fotoğraf paylaşım uygulaması daha karmaşık bir şey olması gerekir düşünüyorum. (Ya da belki değil?) Ben Stripes, Wicket ya da belki Struts 2 biraz temel CRUD uygulamalar için kullanılan görebiliyordu, ama ne Spring MVC veya JSF hakkında? Ben sadece şeyler benim çoğu zaman harcamak ancak uzak kırmak arıyorum nerede PHP tabanlı web çerçeveler, kıyasla nasıl farklı bir tanıtıcı almaya çalışıyorum.

Thanks much! -Sean

3 Cevap

Ben kendi web MVC uygulanması dahil olmak üzere, Bahar kullanın. Ben çok iyi çalıştığını düşünüyorum.

Çalıştığım yerde bizim uygulama sunucusu yönetim arabirimi için Seam ile JBoss RichFaces JSF kütüphanesi geniş kullanımı yapmak ve sonuç harika.

Dikiş destek fasulye, bir çocuk oyuncağı haline çengel yapar, ve sonra basit CRUD işlemleri bir EJB üzerinde iş yöntemleri çağırmak için, istediğiniz hemen hemen her şeyi yapabilir.

Ben birçok PHP çerçeveler ile oynadığı değil, ama ne var biraz deneyim bu çerçeveler yerine daha büyük bir uygulama için bir UI katmanı sağlayarak daha çok web merkezli olduğunu gösteriyor gibi görünüyor.

Ben EJB3 ve JSF RichFaces ile Dikiş kullanın. Özellikle kurumsal uygulamalar (İK, CRM uygulamaları) bulunuyor.

Web, hizmet, webservices, verileri: (tipik LAMP yığını gibi) farklı bir dünyaya geliyorsa bunu amaçlı her türlü difrent kullanılabilir yığın olduğunu düşünüyorum çünkü uygulamaları zor olabilir Java (J2EE) Gelişen bir öğrenme eğrisi veritabanında sebat, mesajlaşma, ...