Biz özel bir web uygulaması için ne çerçeveler düşünmelisiniz?

4 Cevap php

Bir istemci sonunda birbirine çok sayıda bileşenleri içerecek özel bir web uygulaması, arıyor, ancak ana özellikleri şunlardır:

  • Abonelik tabanlı üyelik yanı sıra sanal / dijital ürün satışları
  • Üyeler kendi kamu web çerez kesici dizinleri (örneğin, mağaza önlerine, sayfalar, vb) ve kişisel üyesi yönetici alanı var.
  • Site yöneticileri ortak araçları (üye yönetici, şifre değişiklikleri, vb) ve kolayca gelişmiş ya da 3. parti çözümleri ile entegre edilebilir özel araçlar hem de ihtiyacınız olacaktır.

Ne çatisi bakıyor olmalıdır? Gerçekten olağanüstü bir şey başka bir yığın mevcut değilse PHP / MySQL tercih edilir.

4 Cevap

Take a look here for some of the more popular PHP frameworks: http://www.phpframeworks.com/ These typically give you a lot of tools but allow for a lot of flexibility.

Gibi Drupal gibi bazı CMS benzeri çerçeveler de ihtiyaçlarınızı karşılamak mümkün olabilir. Onlar daha az esnek olacak, ancak modülleri kullanım durumları için varsa daha iyi bir seçenek olabilir.

Hayır gümüş kurşun, seçeneklerden sadece bir sürü.

Mevcut Next Big Thing olan Magento,

Magento sektöründe devrim vaat büyümesi için e-ticaret yazılım platformudur. Onun modüler mimari ve benzeri görülmemiş esneklik iş artık e-ticaret platformu ile sınırlı olduğu anlamına gelir. Magento toplam denetimi.

Hayır çok sol Bunun (ya da ben öyle duydum) orada olmasına rağmen, açık kaynak kodlu ve Zend Framework dayalıdır. Bu hemen hemen her ihtiyaçlarınıza göre özelleştirilmiş ve bir impressive feature set ile birlikte geliyor olabilir. Bu ihtiyaç için gidiyoruz ne kadar senin soru emin değil. Olsa overkill olabilir.

Magento Community Edition ve (oldukça pahalı) Enterprise Edition vardır. Temalar, Ödeme geçitleri, vb: bir active community around bunun uzantıları sağlayan da vardır

EDIT While not a generic Framework like CI, Cake or Symfony, it is an eCommerce framework and since your requirements are aimed at and the question tagged with ecommerce, it might fit your needs.

Ben şahsen Django tavsiye ve ben, Raylar güveniyorum diğer insanlardan yapabilirsiniz. Ben geride PHP çerçeveler bıraktı. Bu gün deli - Zend bir ORM yoktur.

CakePHP Geçen baktım iyi PHP Framework gibi görünüyordu, ama sadece orta + projeler için kod olarak verimli değildir PHP, üzerinde bulunuyor.

Django şaşırtıcı yanı, hangi yönetici gitmek için hazır bulunmaktadır. Sadece modellerini tanımlamak ve yönetici sayfaları gitmek için hazır. Öğretici sadece yapmaya değer olduğunu bu yüzden diğer insanların şeyler yapıyor nasıl görmek - sadece bir gün sürer. Belgeler çok büyük.

Son bir öneri - Ubuntu kullanmak - olursa olsun çerçeve.

CakePHP, Zend ve Symfony büyük olanlardır. Hepsi MVC istihdam ve birçok üretim sitelerinde kullanılmaktadır.