Php ile web kökü üzerinde kullanıcı dosya upload

2 Cevap php

Ben onların profiline şarkıları ekleyebilirsiniz böylece ben bir yükleme sistemi uygulayan kulüpler, yerel gruplar bir profil sayfasına sahip bir web sitesi var.

Web siteme zeki ziyaretçilerin şarkı indirmek değil emin olmak istiyorum.

Ben doğrudan erişemez ki benim etki alanı için klasörün üstünde yükleyerek onları düşünüyordum. Bu iyi bir fikir ve / veya mümkün mü? Eğer değilse, ben şarkı indirirken kullanıcıların denemek ve önlemek için ne önerirsiniz. Zaten indirme deneyin ve önlemek için bir flash player kullanıyorum.

2 Cevap

Gönderilir ve ardından uygun gördüğünde kullanılan önce herhangi uri kullanıcı tarafından ele olabilir gibi çok zeki durmayacak. Diğer kullanıcılar sadece kendi sisteminde oynar gibi şarkı kaydetmek için yazılım kullanarak başvurmak olacaktır.

(Uri toplanması çok zor yaparak) daha az zeki önlemek için barikatlar Tipik bir defalık kullanım uri ait ve streaming sunucuları vardır.

You can use dynamic url's for songs. I mean, instead of reaching the song as /mp3s/someband.mp3, you can generate a dynamic script such as

findmp3.php?param=dfsdfdsfedfew87rfy2348rf48fg834 

param dosyanın gerçek yolunu içerir ve haching anahtar her istek için differeent bazı karma veri nerede olacak

bu yüzden bile i ilk kez kullanılan anahtar zaten kullanılan ve alışkanlık ikinci anda izin çünkü urla ve kopyalama ve bazı indirme istemcisi yapıştırmak için, bu alışkanlık iş bulabilirsiniz.

Param kodlanması için kullanabilirsiniz mcrypt