Google apps uygulama geliştirme ile en iyi ve en verimli uygulamaları üzerinde gerekli Önerileri [kapalı]

1 Cevap php

Ben google uygulamalar ile entegrasyon için benim sipariş yönetimi uygulamaları gelişmekte olan ayaklarım ıslak alıyorum. Ancak ben önce başka geçmeden dikkate alınması gereken bazı yönleri vardır.

Benim uygulama, google rehber belgeleri ve mağaza kişileri google belgeleri karşıya olacağı şekildedir. Tek bir düzen bunun yanı sıra onunla ilişkili bazı kişileri ile ilişkili yüklenen belgelerin bir dizi olabilir böyle gerektirir. MY soru ancak bu uygulamak için en etkili yolu ne olurdu.

Ben rehber ve belgeler / kişileri veya google kendi kimlik id sadece bir kimlik ve link içeren woudl belgelerin her ikisi için anahtar tabloları tutmak olabilir.

Ya da ben kendi veritabanında bilgilerin tam bir kopyası olarak google kişiye bir bağlantı korumak olabilir. Ancak bu çok gereksiz olmayacaktır. Ben hayır için endişeli almak ya duyuyorum - Ben her ben belgelerin bir listesini almak ya da benim uygulama gerçekten yavaş olacağını kişileri google docs google bir arama yapmak korkuyorum benim uygulaması gerçekten yavaş olmak istemiyorum neden?

Herhangi bir tavsiye en mutluluk duyacağız.

1 Cevap

Ben bir yaklaşım kullanmak istiyorum bu ihtiyacın belirli bir kullanıcıya bilgiyi bağlayan tek bir kimliği dayalı olursa olsun, her belge, temas, depolanan referanslar (bağlantılar).

Depolamak nasıl / bu bilgileri sizin ve genel uygulama mimarisi kadar gerçekten korumak.