LAMP için Wimp damla nasıl

5 Cevap php

Herkes PHP5 kullanarak bir Windows2000 sunucu üzerinde yapılamaz bir şey bir örnek var mı?

GÜNCELLEME: Sadece netleştirmek için, benim sorunum IIS ile değil, ya da ben bir "sadece açık kaynak kodlu" herifim olduğumu. Bu barındırma yönüyle korkunç bir paket olduğunu bulunuyor. Depolama ve bant genişliği, çok saçma bir şey yapmak için, bir cron işi kurma gibi basit bir şey bile, bunu uygulamak zorunda hakkında kaçmaz kim, teknik destek temas gerektirir ve aynı zamanda aynı timeline üzerinde faaliyet görünüyor yani hiç kumanda paneli yok Adadaki insanlar kaybetti.

Neden sadece ben sizden duyuyorum istemci söylemek değil! Denedim ve başarısız oldu. Hosting şirketi ben fark kör biraz yapar demek istemci ve hiçbir şey bir arkadaşı, bir hosting şirketi değildir. Ben müvekkilimin bok bir hunk için diş yoluyla ödüyor biliyorum ama onlar sadece dinlemek olmaz. Bunun üzerine, ben bazı eser yapmak zorunda kalmıştım, ancak sunuculara adapte kod tabanı temel değişiklikler ben şimdi iki kod üsleri korumak zorunda demektir kurmak funky. Benim geliştirme sürümü ve canlı versiyonu. Bu yapılabilir, ama bu çaba boşa ve sıkı bir süre oluyor, benim zaman yapacak daha iyi şeyler var.

Ben "doğru olanı yapmak" benim müşteri almak için gidiyorum tek yolu nedeniyle sunucunun işe alışkanlık şey ile gelip etmektir. Eğer değilse, ben, işi bitirmek upload, bu değer daha fazla güçlük çünkü tekrar dokunmak bunu ellerimi sonra asla yıkarım. İşime gurur istiyorum, çünkü bunu yapmak istemiyorum, ama gerçekten az wether işler umurumda değil veya verebilecek bir tembel eşek sunucu admin için telafi benim zaman israf olmayacak ve ben de alışkanlık almak ya onlar için suçlarlar. Bu yardım edilmesini istemeyen bir müşteri yardım almak için benim son dakika girişimi. Belki benim başlık yanıltıcı oldu ama ben detayları ile herkesi delik istemedim, ben sadece bir cevap gerekli ve sormak için hızlı yol olacaktır LAMP için pısırık düşündüm. Başka pısırık ortama taşıma beni rahatsız olmaz, ama gördüğünüz gibi, bunun gerçekleşmesi için gitmiyor.

5 Cevap

Windows 2000 Server ile birlikte, PHP bir CGI olarak çalışacak IIS 6 üzerinde ... Bu nedenle o apache altında bir * nix sunucu üzerinde yapabileceği her şeyi başarabilirsiniz. Ayrıca MySQL gibi yüklü destekleyen uzantıları ve hizmetleri olmalıdır ...

Müşteri tarafından yapılan bir hata için teknolojiyi suçlamak onun değil iyi bir uygulama.

  1. Istemci sorunları açıklayın (Tekrar ve tekrar)
  2. Onu daha fazla ücret ve o çünkü karşılaştığı sorunlardan olduğunu söyle
  3. (Daha önce onu bilgilendirin) bu, çünkü hosting zayıf destek olduğunu söyle geç projeyi sunun.
  4. Daha iyi ve ucuz hosting bulmak ve müşteri için bir eşleşme göstermiştir.
  5. Hiçbir şey işe yaramazsa! ÇIK! :)

Ekibinizin Windows kullanıyorsanız gibi geliyor, ve Linux / Apache geçmek için ama iyi bir teknik sebebi yok istediği açık kaynak kodlu bir fan vardır. Yani burada balık vardır.

Benim yorumum Eğer iyi bir nedeniniz kendiniz yoksa, neden Windows ile sopa olacaktır. Eğer iyi bir nedeniniz kendiniz varsa, 'iddia proje için geçerli iyi bir sebep. Her teknolojinin kendi avantajları ve dezavantajları var olan, hem de üretimde başarıyla kullanılmaktadır.

Ben durumu oynanırsa ettik tabii, özür dilerim - daha iyi durumu açıklamak için soru düzenleyebilirsiniz.

Bu IIS tersyüz and PHP bilen iyi bir sistem yöneticisi bulmak zor olabilir.

Ben şu anda Apache mod_rewrite yarar yararlanarak değildir varsayalım. Bu oldukça Windows yapamayacağı şey (yapabilirsiniz, ama o bile son yönlendirme / REST ile büyük bir iş var)

Genellikle arama motorları için iyi belirtilmiş huzurlu URL'leri, isterseniz bu çok güçlü bir durumda olurdu!

Bunun dışında, fazla ücret. Eğer sabit bir hızda iseniz, ek iş için bütçe ve teklif karşılamak mümkün olmadığı için nedenlerini açıklamak. Bu sorunlar genellikle (bu durumda size yani haksız) bir haksız fiyat oluşturulur.