CakePHP, nedir iyi Resim Yükleme / yeniden boyutlandırma bileşeni kullandım?

3 Cevap php

Im pek çok modelleri aittir ve, hopfully çok yerleşik tüm boyutlandırma işlevselliği vardır olabilir somthing arıyor.

Herhangi bir iyi bir öneriniz orada olmadığını merak, ben yanlış birini seçmek istemiyorum.

Ya da benim kendi değer inşa adildir?

3 Cevap

. Ben kodu bu gün bir ipucu yok Cake 1 için birkaç yıl önce bir tatlı resim upload bileşeni yazdı, ama arkadaşım Koa bir süre önce üzerinde bir yazma kadar yaptım:

http://labs.iamkoa.net/2007/10/23/image-upload-component-cakephp/

http://labs.iamkoa.net/2007/11/06/multiple-image-uploads-into-single-mysql-table-cakephp/

Eğer kesmek bir şey olabilir. Bu (mix, sonra kırpma, max yeniden boyutlandırma, kırpma yeniden boyutlandırma) yeniden boyutlandırma, yüklenenler kolları ve eğer doğru hatırlıyorum, hatta (saygısız, ters, gri tonlama) filtreler yapabilir.

Ben de yeni bir içerik yönetim çerçevesi için Zend çerçevesi (ve PEAR dosya adlandırma) için kod taşıdık. Tüm alan ve şimdi çok daha iyi (yukarıda bahsettiğim ve oldukça iyi belgelenmiş tüm şeyler yapar) bulunuyor. Sen download that here (ImageManipulator sınıfını kontrol edebilirsiniz. Ben FileUploader sınıf bunu kullanmak isterseniz kolayca kaldırmak olabilir benim String'in utils sınıf bir bağımlılık olduğunu düşünüyorum.

Aksi takdirde, ben kendi rulo söylüyorlar. Henüz bunu bilmiyorsanız eğer iyi bir öğrenme XP olabilir bu yüzden Kek bileşen mimarisi, ilk başta bana kafa karıştırıcı oldu. Bunu yaparsanız, size sadece birinin aktarıcı kapmak ve Kek uygulama için bir bileşen haline dönüştürebilirsiniz.

Nasıl resmin EXIF ​​/ Meta bilgi almak için dersin?