Benim değişkenler tanımlarken PHP typecasting gerekir?

3 Cevap php

Bu daha sonra bir teori soruya gerçek bir hayat sorun daha varsa ben özür dilerim ama benim için gerçek bir hayat durumdur. Neden baştan typecasting değil - Biz PHP değişkenler ile çalışır şekilde ve nasıl bellek ağır o nedeniyle "karma vars" ve bir şey bana oluştu için sunucu üzerinde yorumlarken edildi?

Yani benim bekâr olduğunu tahmin: Whould it make any difference for the server load if all you PHP vars were"pre-casted"?

Örnek:

protected $_id; VS protected (int) $_id;

3 Cevap

Önerdiğiniz fikri bile PHP 5 derlemek olmayacak gibi soru bir anlam ifade etmiyor. Parantez içinde bir tür parantez içinde tipine türünü dönüştürür yazma. Derleme yaptım bile, değişken bildirimlerinde şey yapmazdım.

Nasıl nedeniyle dinamik yazarak ağır bellek olduğunu biliyor musunuz? Tabii yükü var ama bellek kullanımını ve hepsi kötü neden olabilecek başka şeyler bir sürü vardır. Örneğin durumlarda bir çok sanal makine bellek ayırma hızlandırmak için yığın gerekli çok daha fazla bellek çekecek. Aynı PHP sürecinin doğru olabilir.

Biz tipi döküm kullanıcı sunulan veriler eğer iyi olacak, ya da veri değeri güvenliğini artırmak için yardımcı çok esnek görünüyor. Oluşturulan veriler bizim kontrolümüzde else eğer bunu atlayabilirsiniz