Nasıl Google Takvim'in bağlantı yeniden yönlendirme bildirimi geçici çözüm olabilir?

3 Cevap php

Ben Site düzenliyor faaliyetleri ile ilgili olaylar, bir web sayfasında gömülü bir Google takvimi var. Bir takvim etkinlikleri daha fazla bilgi ve olay kayıt seçeneği vardır, aynı web sitesi, içinde, bir sayfaya kullanıcıyı yönlendirme bağlantıları var.

Sorun ancak, geçen ayın sonundan bu yana, Google bile otomatik yönlendirme olmayan bir yönlendirme haber empoze olmasıdır. Ben olayları oluşturmak bağlantıları, bir kullanıcı bir linke tıkladığında, yeni bir sekme kullanıcının tıklayın gerektiğini uyarı yönlendirme ile bir sayfa açan açar, Google tarafından değişti ve edilmektedir. Ben aynı web sitesi içinde bir bağlantı ile kullanıcılara sunan olduğum için bu çok rahatsız edici olduğunu ve hiçbir mantıklı.

Ben kullanıcıların takvimde bir bağlantıyı tıklayın ve ilgili verileri ile web sayfasına geçmesi mümkün olmak isterdim.

Siz bu uyarı dolaşmak nasıl biliyor musunuz?

Benim düşünce süreci:

  1. Başlangıçta, ben bağlantılar yeniden ama takvimin iframe farklı bir etki alanında olduğundan, tarayıcı nedeniyle XSS açıkları (AFAIK) izin vermez JS kullanarak düşündüm.

  2. Ben kendi AJAX takvim oluşturmak ve Google'ın API kullanarak senkronize, ama bu, çünkü hiçbir mantıklı aptal "özellik" eseri bir sürü bir cehennem olabilir. Google'ın takvim gibi ve ben bunu kullanmak istiyorum.

  3. Gerçi yerine takvim ile bir iframe sahip ben çerçevenin url üzerinde tüm kodu almak için AJAX kullanabilirsiniz ki, oldu üçüncü şey. Sonra sadece JS ile bu kodu bağlantılar yeniden istiyorum. Bu işe yarayabilir?

Ben herhangi bir yardım için gerçekten müteşekkir olacaktır. Bu beni deli ediyor!


Jon Cram girişini kullanarak ben kodu ayrıştırır ve ayarlamaları yapar bir php komut dosyası oluşturulur. Ancak ben sadece html versiyonu için çalışmak olduğunu alabilir. Benim için yok AJAX. = (

3 Cevap

Aynı kökenli ilke JavaScript farklı bir etki yaptı verilerle etkileşim sizin etki alanınızdan servis önleyecektir.

Haklısınız bu seçeneği 1 çalışmayacaktır söyleyerek bu nedenle.

Eğer belirttiğimiz gibi aynı kökenli ilke de seçenek 3 için de geçerlidir. JavaScript etki takvim kodunu hizmet veren hangisi doğrudan bir HTTP isteği yapmak mümkün olmayacaktır senin etki yaptı.

Bugünün en yaygın kullanılan tarayıcıları kullanarak JavaScript ile elde edilebilir, ne hangi takvim kodu kazanmak ve değiştirmek gerekir. Firefox 3.1 ve IE8 ortak kullanımda iken and Google, bu tek başına JavaScript ile elde edilebilir doğru HTTP Erişim Kontrolü başlıklarını vermektedir.

Başka bir etki alanından servis kodunu değiştirmek için, sunucu tarafı sürecin çeşit kullanmak gerekir.

Bir sunucu tarafı komut dosyası takvim kodunu istemek mümkün olacak. Gerekli ve istenilen her türlü formu çıktı onu olduğu gibi aynı komut dosyası daha sonra kodunu değiştirebilirsiniz.

Eğer greasemonkey tüm istemcilerde yükleyin (bunlar firefox kullanıyorsanız) ve adresler giderir kısa bir senaryo yapabilir özel bir dahili site ise. Orijinal url olsa google redirecturl içinde yer ise sadece çalışır.

Ben takvim sağlayıcı değiştirmek yara bu sorunu olsaydı, bu muhtemelen en kolay çözümdür. Ben bir google araması yaptım ve onlar size ne gerek var gibi Kiko, görünüyor mu?

Sadece URL "http://" kısmını kaldırın. Neden bu işleri ben emin değilim ama öyle!