PHP veya Java büyük bir (1GB veya daha fazla) dosya yükleyici web sitesi uygulamak için en iyi yolu nedir?

3 Cevap java

PHP veya Java büyük bir (1GB veya daha fazla) dosya yükleyici web sitesi uygulamak için en iyi yolu nedir? RAM alanı bitiyor ve çok dramatik web yavaşlatma PHP veya Java sonuçlarında uploading varsayılan şekilde kullanarak.

3 Cevap

Içeriği mevcut belleği aşabilir kesin, çünkü o, istemci tarafında dosyayı açmak hafızasına onun bütün içeriğini okumak, kapatın ve sonra içeriğini göndermeye başlamak akıllıca olacaktır.

Bir alternatif, dosyayı açmak (son öbek tabii burada sona erdi hatırlayarak) bunun bir yığın okumak, dosyayı kapatın, sunucuya yüklemek ve önceki parçalar için ekleyerek sunucu tarafında dosyayı yeniden monte etmektir. Bu önemsiz bir işlem değildir, ve birden fazla konu ile paralel çalışan, özellikle kaynak yönetimi, IO hataları ve senkronizasyon gibi dikkate şeyleri içine almalıdır.

Biz barındırma adanmış çok büyük dosya yüklemek için http://www.javaatwork.com/ftp-java-upload-applet/details.html kullanarak oldum. Hatta RAW dolu (fotoğraf) dosyaları ile bir tedavi çalışır.

Sadece dezavantajı bu çok parçacığı değil ve tüm tarih olana kadar tarayıcınızı kilitler.

Yine de bu (bizim için çok önemli) olarak görünümlü kadar iyi başka bir Java uploader bulmak, ama oldukça kötü :-) bakmak orada birkaç çok-parçacıklı olanları vardır için

Yararlı bir çok özellik sunuyor Ben, JumpLoader [google] öneriyoruz. Benim opensource CMS proje içine entegre gayet güzel çalışıyor (burada tabii, birkaç akortları ve orada tabi) var. Eğer [Bunun için ikinci, kodlu küçük eklenti kullanılan] ham JScript veya JQuery ile erişebilirsiniz Javascript arayüze sahiptir. P, 100 dolar için kaldırdık edebilirsiniz: tek dezavantajı applet'in alnına JumpLoader olacaktır.

Genel olarak, çoklu yükleme, görüntü ve ön-yükleme belge düzenleme gibi özellikler, bölümlenmiş yüklenenler, md5 parmak izi falan filan yoluyla iletim bütünlüğü denetimi, çok cazip.