Kullanıcı Symfony'de hesaplar?

3 Cevap php

Ben Symfony yeniyim. Benim anlayış Kullanıcı sınıfı oturumları kontrol etmek için aslında bu doğru mu? Ama yapılı-giriş ve hesap oluşturma? Onu bulma değilim. Ama bir yönetici backend jeneratör, nasıl kullanıcı girişi olmadan çalışabilen varsa?

3 Cevap

myUser.class.php dosya evet, oturum kontrolörü / depolama alanıdır. Dilerseniz kendi güvenlik modülü oluşturabilirsiniz, ancak birçok belirtilen eklentileri kullanın nselikoff's answer. Onlar mükemmel değiliz ama iyi bir iş yapmak. Hangi ORM kullanımı, kesinlikle bu eklentileri biri ile başlamalıdır, ve çok ihtiyacınız varsa onları geliştirmek / genişletmek.

Yönetici jeneratör modüller öntanımlı olarak güvenli değildir, hayır - bu bir güvenlik katmanı uygulamak size kalmış. Bir kenara bir ihtiyaç için bir ön uygulama için bir nedeni olabilir gibi, bir backend / backoffice amaçlı olarak sadece admin üretilen modüllerin sanmıyorum. Kesinlikle yerel bir web sunucusu üzerinde şirket veya evde, dahili olarak kullanmak bir sistemin işleyebilmesi için bir güvenlik katmanı gerekmez.

Bir uygulama, modül veya eylemi sabitlemek için security.yml dosyasını değiştirerek sizin app settings.yml olarak giriş sayfasını belirtmek gerekir, ancak güvenlik eklentileri bu yapılandırma yardımcı olacaktır.

Kullandığınızdan emin, ancak giriş ve hesap oluşturma genellikle (Öğretiler için) ya sfGuardPlugin (uskur için) veya sfDoctrineGuardPlugin kullanarak bir uygulamanın içine dahil değil Symfony'de hangi sürümü.

Symfony v1.2 için, Day 13 of the Jobeet tutorial Başlamak için bkz.

Apart ne diğerleri söylediler, ben symfonians çok yararlı kaynak kodunu bulmak, bütün bu sorunları giderir: http://symfonians.org/