Seçmek ve seçilen silmek

3 Cevap php

Benim kullanıcıları için e-posta gibi bir şey programlama. Ben insanlar harfleri seçmek ve seçilen silmek için izin istiyor. Ben bunu nasıl yapabilirim? Ben sadece tek bir MySQL sorgusu ile bunu nasıl hayal bile edemiyorum. Hatta mümkün mü?

3 Cevap

"Select" ve SQL komutlarını SELECT ve DELETE, daha sonra SELECT ve aynı anda DELETE gerek yok demek "delete" ile eğer. İlk e-postaları görüntülemek ve kullanıcı onlar silmek istediğiniz e-postaları seçmek için izin vermek için bir SELECT çalıştırın. Sonra bir WHERE id IN (..., ..., ...) ile SİL çalıştırmak için e-postalar (genellikle gizli bir alan) ve kimlikleri kullanın.

DELETE $table_name WHERE id in ($ids) sizin silme yapmalıdır. bir atış. böylece varsayarak bir şekilde id, sınıf veya değer ne olursa olsun elemanlarının niteliklerini parçası olarak html içine kodlanmış im kayıtları için tüm id almak gerekiyor jsut ..

Bu kendi e-posta listesi için bir sorgu alır, ancak kullanıcı tarafından seçilen benzersiz kimlikleri bir listesini aldıktan sonra, e-posta başına bir silme sorgusu çalıştırabilirsiniz.