PHP ile e-posta gönderme (spam klasörüne konuyor önlenmesi)

3 Cevap php

i PHP komut dosyalarını kullanarak e-posta göndermek için çalışıyorum ... Ancak, alıcı onu alıyor onun / SPAM klasör bu değil istenilen sonuç (Ben yok ki onların doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini istiyorum ) onların SPAM klasörüne bakmak için onları uyarmak zorunda.

Aşağıdaki Ben PEAR kullanarak e-posta göndermek için kullandığınız kod ben SPAM klasörüne gidip gelen e-postaları engellemek için ne gibi değişiklikler yapabilir ... nedir?

$mail = Mail::factory("mail");
$headers["From"] = "activated@website.com";
$headers["To"] = "rrrr.rrrr@gmail.com";
$headers["Subject"] = "Activation";
$body = "This is a test!";
$mail->send("test.user@gmail.com", $headers, $body);

>

3 Cevap

Genel olarak, e-posta spam ya da değil receiving sonunda, değil gönderme uç spam olarak sınıflandırılır - aksi halde, spam sadece kendi mesajlarının tüm spam olmadığını söyleyebilirim, tamamen amacı mağlup. Bu nedenle, sadece gönderenin gelen kutusuna gitmek için bir mesaj zorlayamaz.

Ancak, ne yapmanız gerekebilir, posta göndermek için kullandığınız makine, şu anda herhangi bir spam blocklists listede olup olmadığını görmek olduğunu, ve eğer öyleyse, bu blocklists çıkarmak için gerekli adımları atın. En yaygın muhtemelen Spamhaus.

Nasıl Spam burada SO oldukça kez tartışıldı gibi alıcı bir e-posta işareti olmadığını şansını artırmak için. Örneğin

http://stackoverflow.com/questions/371/how-do-you-make-sure-email-you-send-programmatically-is-not-automatically-marked

Ama (ben henüz ... Bu yinelenen bir düşünün olmaz) Bu adımları uygulamak için nasıl armut Mail pakete özgü bazı ipuçları olabilir.

Neredeyse bu sorunu yama için etki için özel bir IP adresi satın alabilirsiniz. Özel bir statik IP kurduktan sonra, tüm e-posta eşsiz kalıcı gönderen kimliği olacak ...

GMail ve diğer üst düzey posta servisleri Gelen Kutusu'nda e-posta liste olacak ... Ama yahoo ve diğer bazı onu sakıncası olmaz ....