Symfony 2.0 kullanarak deneyim [kapalı]

2 Cevap php

Ben sıfırdan web uygulamaları inşa ediyor, yeni bir proje başlatmak için gidiyorum.

Ben bu proje için symfony çerçevesini kullanarak düşünüyordum.

Ben Symfony 2.0 veya 1.4 ile sopa kullanmaya başlamak gerekir? Bu proje, Mayıs ya da Haziran'da bu yıl bitirmek olacağını tahmin ama ben fark symfony hala geliştirme 2.0.

Kullanmalıyım hangisi? Ben mümkün olduğunca esnek olmak istiyorum. Ben hızlı bir öncekinden daha da bu Symfony 2.0 duydum ...

Herkes mevcut proje için symfony 2.0 (beta) ile deneyime sahiptir? sen ne düşünüyorsun? Bunu kullanmak gerekir veya (ben yedekleme olarak kohanaphp hakkında düşünün) başka bir çerçevede hareket etmelidir olabilir

2 Cevap

"Read and learn " page of the symfony-reloaded web sitesi alıntı:

Please note that Symfony 2 is not yet ready for production. The final release is planned for late 2010 and will only support PHP 5.3.2. In the meantime, we highly encourage you to use the current symfony 1.4 stable release for all your projects.


If the authors of Symfony themselves say that Symfony 2.0 should not be used now -- well, I suppose you shouldn't use it ;-)

Proje Symfony 2.0 istikrarlı çıkacak tarihinden önce 6 ay gibi bir şey bitmiş olmalı Özellikle!

Ben önümüzdeki hafta üretime gidiyor Symfony 2 uygulama inşa edilmiştir! Ben Pr11 gelişmekte ve her beta çıktı gibi kod tabanını güncelleme olmuştur başladı.

Bu sadece klasör daha sonra bazı şeyler olarak kodunuzda gereken değişiklikleri (genellikle sadece daha hızlı ve daha kolay aynı şeyi yapmanın yollarını, ya da bazı yöntem adlandırma) değiştirmek yapma satıcıları güncellemek nispeten acısız olmuştur.

Bugs yüzden sürece ben onunla bina başlatmak için yeterince stabil inan satıcı dizini güncelleyerek tutmak gibi toplum tarafından hızla bulundu olsun. Kararlı sürüm Temmuz nedeni:

Symfony2 Beta 5 available, stable release for July