Php Mailer sorun - spam olarak işaretlenen mesajlar - [Kapalı]

3 Cevap php

Birkaç gün önce ben Php Mailer yükseltilmiş ve şimdi bazı e-posta sağlayıcıları benim mesajlar spam olarak işaretlemek. Bu benim işaretli mesajların başlıklarını görmek budur:

X-SpamTest-Info: {TO: header missing}

Bu benim php dosya.

$mail->From       = $sender;
$mail->FromName   = $sender_name;
$mail->Subject    = $subject;
$mail->Body       = $body;
$mail->AddAddress($recipient,$recipient_name);
$mail->AddReplyTo($replyto,"No-Reply");

Başlık "için" eklemek ve anlayamıyorum eksik "için" nasıl mümkün olduğunu ancak e-posta "için" adres doğru geldiğinde nasıl bilmiyorum ...

3 Cevap

Başlığında oluyor burada iki şey var aslında, çünkü: a mail "için" olmadan gönderilmek için çok kolay. "Kime:" insanlar bakmak için başlık sadece orada gerçekten - fiili teslim "zarf" denir tarafından kontrol edilir. Eğer normal bir mailler mesaj gönderdiğinizde, o, "Kime" başlığı, "CC" başlığı ve "BCC" listelenen adresleri alır BCC başlığını kapalı şeritler, ve diyor bir SMTP dönüşüm başlatır SMTP alıcı "rcpt: Adres1, Address2, ..." ve SMTP alıcı başlıklarına bakmadan onu göndermek için kim bilir. Başlıklarıyla için eksik posta genelde spam gösterir çünkü sadece spam denetimi yapmak için başlıklarına bakar.

Son kullanıcılar ve kendi posta kullanıcı arayüzlerinin posta transfer ajanları için erişilebilir değildi ama böyle bir zarf yoktu, o BCC kullanmak mümkün olmazdı.

PHP Mailer sözdizimi bilmiyorum, ama bir "$ mail-> To" ayarı destekliyor?

Bir gelen birkaç kurşun puan previous answer:

  • Most important: gönderici adresi ("From") size e-posta göndermek sunucu üzerinde çalışan bir etki alanına mı ait? Değilse, o kadar yapmak. xxx@gmail.com gibi gönderici adreslerini asla kullanmayın. Kullanıcı reply-to farklı bir adrese varmak için cevap gerekiyorsa.

  • Bir kara liste üzerinde sunucu (örneğin spamhaus.org üzerine IP kontrol) mı? Eğer komşular kötü davranır hosting olduğunuzda bu bir olasılık.

  • Postalar bir spam filtresi tarafından filtre edilir? Bir spam klasörü vardır bir freemailer ile bir hesap açın ve öğrenmek. Ayrıca, hiç bir spam filtreleme olmadan bir adrese mail göndermeyi deneyin.

  • Muhtemelen bir gönderici adresi eklemek için posta beşinci parametre "-f" () ihtiyacım var? (PHP kılavuzda) komutu (mail bak)

  • Eğer log dosyalarını erişiminiz varsa, tabii ki, bu kontrol edin.

  • Adres olası sıçrama postalar için ("gönderene geri döndü"): Eğer "dan" kontrol ediyor musunuz? Sen ayrı bir "hata" e-adresi kurabilirsiniz.

Dont know how to add "to" header and can't understand how it's possible that "to" is missing but email arrives to the correct "to" address...

Bu çizgi, o ilgilenir

$mail->AddAddress($recipient,$recipient_name);

Aslında e-posta için başlık İÇİN oluşturur.