PHP için C / C + + CGI komut dosyası aracılığıyla

2 Cevap php

Ben muhtemelen garip bir şey olduğunun farkındayım, ama burada ne var.

C / C + + ile yazılmış bir uygulama (el yazısı tanıma motor) var. Bu uygulama SWIG kullanarak uygulamanın yazarları tarafından yapılmıştır Perl sarıcı vardır. Benim web sitesi PHP ile yazılmış, bu yüzden C / C + + uygulama ile PHP çalışması için bazı yollar arıyorum.

Ben şimdi düşünüyorum tek yolu, web siteme (AJAX isteği) dan POST isteğini kabul Perl sarıcı aracılığıyla tanıma motoru gönderir, gerekli veri alır ve gerekli verileri döndüren bir CGI script (perl script) oluşturmak için AJAX talebine bir cevap olarak.

Eğer bu şekilde yapılmış olabilir sizce? Daha iyi bir çözüm var mı?

Teşekkür ederiz!

2 Cevap

Eğer bu şekilde yapılmış olabilir sizce?

Evet, bu yapılamaz hiçbir neden.

Daha iyi bir çözüm var mı?

Olabilir. Eğer ayrı bir Perl komut dosyası için bir sistem çağrısı olarak perl sarıcı yürütmek niyetinde ise, ayrı bir CGI Perl gerekmez. Sadece yapabilirsiniz sistem doğrudan sitenize PHP çağırır. PHP Perl CGI daha web şeyler için konfor bölgesi daha değilse büyük bir fark ama yardımcı olabilir

Perl komut sarıcı API çağrıları oldukça açık ve basit bir set, ve Perl CGI ile rahat hissediyorum OTOH, daha iyi bir soltrion sistemi atlayarak, dahili API kullanır Perl CGI komut dosyası satırı Perl betiği komut port etmek çağırır.

Yüksek hacimli işler için, kaldırma sistemi akıllıca bir Big Win performans olduğunu çağırır, artı çok daha iyi ve daha kolay hata işleme sağlar.

Ne öneriyorlar olduğunu:

web client <-> Perl CGI script <-> Perl wrapper <-> C program

Açıkça bunu yapmak için en etkili yolu da olmasa da bu yaklaşım ile özellikle yanlış bir şey yoktur. Performans ne kadar önemli? Inanılmaz hızlı olmak zorunda değildir eğer, emin geliştirmek için en kolay gibi geliyor, hangi bu şekilde yapmak.

Eğer bir adım daha ileri gitmek istiyorsanız, o zaman yukarıdaki şemadan optimizasyon belirgin nokta iki Perl katmanları daraltmak için:

web client <-> Perl CGI script <-> C program

, Bunu yapmak için zaman ayırmaya değer bir soru olduğunu? Sen Perl sarıcı için kaynağına bakmak ve kendiniz karar verebilirsiniz.

Benim tavsiyem başlangıçta bunu basit bir şekilde geliştirmek olacaktır ve daha sonra ne sebeple olursa olsun, bunu birine iki Perl komut dosyalarını birleştirme, yetersiz olduğuna karar eğer. Ama şimdi, bu konuda endişelenmeyin ve fikir ile devam.